Pescarii de crap care frecventeaza lacurile de la Varlaam si Horgești au la dispoziție în acest sezon o gama de pop-up-uri și wafters mai puțin obișnuite. Firma belgiană Forgotten Flavours, specializată în boiliesuri de cârlig, a produs două sortimente de pop-up-uri special pentru cele două lacuri – și urmează să producă în curând și wafters.
Pop-up-urile se numesc Varlaam Specials și Horgești Specials și pot fi cumpărate pe lac. Magazinul FishOn, importatorul produselor Forgotten Flavours în România, a decis să le comercializeze doar prin intermediul celor două lacuri.

Ambele sortimente conțin numeroși atractanți. Pop-up-urile Varlaam Specials au un pachet de atracție construit în jurul aromei de ananas. Sunt folosite arome și alte ingrediente care provin de la producători consacrați.
- Pineapple Chunks (Dave Thorpe)
- Pineapple Oil (Kevin Nash)
- Ester Pineapple (Solar)
- Scopex (Kevin Nash)
- Condensed Milk (Kevin Nash)
- Fructose Powder (CC Moore)
- Fruit Powder Palatant (Forgotten Flavours)
- Minamino
- Talin
- NHDC (pudră și lichid)
- DMPT
- Acid citric
- Protaste
- Betaină
- Acid N-Butyric

Pop-up-urile Horgești Specials au un pachet de atracție construit în jurul aromei de dude (mulberry). Ingredientele folosite sunt:
- Mulberry (Forgotten Flavours)
- Betaină
- NHDC
- Talin
- Acid N-Butyric
Pop-up-urile Forgotten Flavours sunt produse în culori vii și sunt rulate pe diametre de 12mm și 15mm. Pot fi comandate doar de clienții celor două lacuri, Varlaam și Horgești.