Bine v-am gasit prieteni pescari! Este prima mea postare pe acest forum! Cu permisiunea domnului Pavlovici, am sa deschid un subiect nou la modul general, pentru ca nu am gasit nimic la cautari...
Asadar, as dori sa vorbim despre pescuitul la crap pe olt. Eu am tot strabatut malurile raului, de la Stoenesti si pana la varsare, am avut partide de 2,3,4 zile destule, am facut tot ce am stiut eu in speranta de a vedea un crap scos pe mal insa recunosc cu rusine ca dorinta nu mi s-a implinit. Ma gandesc ca poate nu am ales locul potrivit... Pentru ca stim cu totii ca inainte de a discuta despre monturi, momeli, etc. locul e primul factor ce trebuie stabilit si cel mai important... M-as bucura sa discut putin cu alti pescari de crap pe Olt, fie ca au avut succes, fie ca nu. A devenit un peste rar in aceste ape si nu e nici o rusine sa recunoastem esecurile. Insa am tot vazut pe internet si succese, nu stiu cat de recente, insa ar fi de luat in calcul ce au de spus cei care au reusit. Zilele trecute m-am intalnit la pescuit cu un alt pescar de crap. L-am citit din prima pentru ca omul a venit cu o lanseta + spomb si o galeata de porumb sa momeasca locul pe care ar fi vrut sa pescuiasca a doua zi, apoi a plecat acasa. Din discutiile cu el am aflat ca omul a prins crap de 20 de kg pe olt, o adevarata performanta dupa parerea mea. Oricum din cate am vazut eu, sunt putini pescari de crap pe Olt, ma refer maniaci, care nu se lasa pana nu obtin ce isi propun... Propun sa ne cunostem, sa schimbam pareri, sa discutam, eventual sa ne intalnim la pescuit... Pentru inceput ar putea sa spuna fiecare in ce zona pescuieste, in ce conditii (barca, sonar, echipament) si care sunt rezultatele. Chiar si un rezultat nul e o informatie de mare interes. Nimeni nu poate pescui pe tot Oltul, nu e ca la balti... Astept sa va faceti curaj si sa postati...
_________________ Cu cat invat mai mult, cu atat imi dau seama cat de putin stiu...
|