S-ar putea ca mixul sa nu se ruleze bine. Ai o doza destul de mica de ingrediente care leaga si o doza mare (25%) de ingrediente solubile.
Sugestia mea e sa pleci de la o reteta verificata. Gasesti multe retete pe forum sau pe site. Vezi si articolul asta, in care am explicat evolutia mixurilor pe baza de faina de peste:
Retete de boilies.
In ceea ce priveste partea lichida, iti recomand sa folosesti doar ingrediente care au o reputatie certa. Fiind la inceput, vei fi probabil dezorientat de multitudinea de produse, unul mai promitator decat altul, dar treptat o sa incepi sa te descurci intre ele.
Ca sa luam un exemplu, ai in reteta o aroma de krill. Aromele sunt produse sintetice. Ai informatii ca aroma sintetica de krill e eficienta? Daca e eficienta, stii ce aroma de krill sa cumperi? In general, aromele devin celebre datorita unui anumit produs, de la o anumita firma, dupa care sunt copiate si de alte firme. Copia unei arome poate fi foarte buna si ea sau poate fi mediocra sau slaba. De exemplu, aroma de scopex a devenit cunoscuta datorita versiunii produse de Rod Hutchinson in anii 80-90, versiunea alternativa de la Nash din anii 90 a fost considerata si ea foarte buna, alte versiuni sunt mai putin cunoscute. E putin probabil ca toate aromele de scopex, de la toti producatorii, sa fie la fel de bune. De asta e important sa stii ce cumperi.
Uite-te pe retete si pe articole si, daca ai intrebari, sper sa te putem ajuta.