valter scrie:
''Momeala de calitate atrage crapul de calitate ( mare).Am toata increderea in ideea asta si stau linistit asteptand sa vina captura cea mare", vorbele lui Tim Paisley.
Valter, apreciez foarte mult ca incerci sa faci cunoscute cartile autorilor englezi importanti. Sunt o sursa extraordinara de informatie - multe dintre articolele publicate pe CarpOnline nu sunt altceva decat fragmente din diverse carti.
Daca imi permiti si o obiectie, prezentarile tale reduc cartile la mici citate care nu pot da o idee despre anvergura cartii si nici macar despre subiectul ei. De exemplu, citatul de mai sus ar putea da impresia ca "Memories of Carp" e o carte tehnica. Nu e deloc. E o colectie vasta (370 de pagini) de articole cu caracter memorialistic (de unde si titlul), semnate de pescari celebri, de la Tim Paisley (editorul cartii) la Rod Hutchinson, Dave Lane, Terry Hearn, Rob Hughes, Simon Crow, Steve Briggs, Frank Warwick, Lee Jackson, Leon Hoogendijk si altii.
valter scrie:
Era parte din actionariatul Nutrabaits,in acea perioada,deci e inutil sa vorbesc cu ce bile a pescuit.
Tim Paisley nu mai era implicat in Nutrabaits din 1988, anul in care a fondat Carpworld. A pastrat insa o relatie buna cu firma si a continuat sa foloseasca produsele ei multa vreme.
Sper sa nu intelegi gresit comentariile mele, ma bucur ca exista cineva care citeste si recomanda public asemenea carti, dar daca vrem ca lumea sa le dea atentie e in interesul cartilor sa fie prezentate cat mai bine.
Adrian Novac scrie:
De unde iti cumperi cartile? Ne poti recomanda o sursa?
Adi, o librarie foarte buna pentru carti de pescuit la crap e
Gifts 4 Anglers.