adnov scrie:
Ce nu mi-e mie clar e de unde obtii tu baremul ala de 10lei/kg?Doar cele 15 eugenii depasesc deja 10 lei ca sa nu mai vorbim de restul ingredientelor
Pai din preturile de supermarket
, 15 eugenii/0,3 lei:) iese 4,5 lei, somon si ficat 1 leu/kg, oua vrac, codimente de la vracuri...te asigur ca te incadrezi in buget
adnov scrie:
In rest te felicit pentru initiativa eu fiind un adept convins al nadelor home made.
Nimic nu se compara cu nerabdarea de a ajunge pe balta sa vezi ce ai conceput, iar cand prinzi pestii la produsele tale satisfactia e imensa.
Chiar daca sunt colaborator cu un producator, daca am timp si chef de rulat prefer ultima varianta, altfel, redymade folosesc produsele lor. Fac asta nu din ratiuni economice ci doar de din placere.
Pe youtube e plin de filmulte in care pustani din UK si alte tari cu traditie isi ruleaza bile simple, ies si prind crapi, te cuceresc cu entuziasmul lor.