razvan scrie:
buna! in primul rand as dori sa va felicit pt rezultatele avute in partidele de pescuit si tot odata pentru acest forum.
As dori sa va cer ajutorul pt realizarea a 2 tipuri de bile, 1 pe baza de belachan si celalalt meat&fish produse din gama select baits. Daca puteti sa imi spune ti ce ingrediente si ce cantitate sa folosesc pt prepararea acestor bile atat pt carlig cat si pt nadire ,cat si pt conservarea acestora, v as fi foarte recunoscator.inteleg ca sunt componente care sunt tinute secret, nu pretind sa mi le spunteti pe acelea dar dorec daca se poate sa imi dati alternative , o reteta care ati folosit o dumneavoastra si stiti ca functioneaza.
Va multumesc anticipat
Poti sa incerci sa copii cele 2 mixuri, dar nu vei reusi sa faci mixuri identice (doar daca esti foarte norocos).
Nu am incercat sa copii mixurile mentionate mai sus, dintr-un motiv foarte simplu: Daca as folosi acelasi nivel de atractanti naturali care se gasesc in mixurile respective, as iesi mai scump decat daca as cumpara mixul de la Select Baits, fara sa mai iei in considerare fractiile cu care ramai si munca de a amesteca ingredinetele. In plus, mergi linistit la pescuit, stiind ca ai o nada foarte buna.
Altfel, poti incerca mixul despre care am discutat aici:
http://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=279 ca o alternativa. E un mix solid, cu un nivel al atractantilor mediu (50g).