CarpOnline.ro
https://carponline.ro/forum/

Carlige Carp Spirit V-Curve
https://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=4681
Pagina 1 din 1

Autor:  Vlad Pavlovici [ Mar Iul 12, 2022 1:16 pm ]
Subiectul mesajului:  Carlige Carp Spirit V-Curve

Am publicat astazi o recenzie scrisa a carligelor V-Curve produse de Carp Spirit, pe care am avut ocazia sa le testez inainte de a fi lansate pe piata si pe care le-am folosit mult in ultimii ani. Vedeti Carp Spirit V-Curve.

Am incercat sa lamuresc in recenzie originea carligului, avand in vedere ca, la data aparitiei pe piata, V-Curve parea o copie a modelului Nash Claw care data din 2018 si avea curbura in V. In realitate, sursa de inspiratie pentru V-Curve sunt carligele VMC Barbarian, care dateaza de mai bine de un deceniu, sub diverse forme. Grupul Rapala VMC e proprietarul firmei Carp Spirit, iar carligele Carp Spirit - la fel ca si vechile carlige ACE - sunt produse de VMC.

In momentul de fata, V-Curve e probabil cel mai popular carlig Carp Spirit. E eficient si, in acelasi timp, raneste pestele mai putin decat alte modele, ceea ce e un aspect important la pescuitul in sistem catch & release.

Pentru cei interesati de monturi cu V-Curve, am publicat recent si un clip despre ele. Vedeti Vedeti Carp Spirit V-Curve.

Fişiere ataşate:
Carp Spirit V-Curve.jpg
Carp Spirit V-Curve.jpg [ 88.25 KiB | Vizualizat de 4145 ori ]

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/