CarpOnline.ro
https://carponline.ro/forum/

Montura Blow Out
https://carponline.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=4504
Pagina 1 din 1

Autor:  Vlad Pavlovici [ Mie Feb 03, 2021 6:07 pm ]
Subiectul mesajului:  Montura Blow Out

Am publicat astazi un articol scris de Kevin Nash despre montura Blow Out. Vedeti: Montura Blow Out.

Articolul mi se pare interesant din cel putin doua motive si va recomand sa-l cititi, mai ales daca sunteti pasionati de monturi. In primul rand, la orice montura, e util sa cunosti punctul de vedere al celui care a inventat-o. Articolele lui Kevin Maddocks despre montura cu fir de par, Jim Gibbinson despre line-aligner, Steve Renyard despre montura Withy Pool sau Kevin Nash despre montura Blow Out sunt materiale de referinta pentru ca sunt scrise de cei care le-au inventat. 

In al doilea rand, comentariile lui Kevin Nash asupra monturii ascund elemente de detaliu pe care putini pescari le cunosc. De exemplu, in general se stie ca, la versiunea cu varnis, varnisul e gandit sa functioneze ca martor al trasaturii, dar acelasi lucru e valabil si pentru versiunea cu anou in varianta ei initiala. 

O precizare in privina numelui monturii. Kevin Nash a numit-o Blow Out. Altii (cum ar fi Tim Paisley) au numit-o Blow Back. Ca si la alte monturi, numele care s-a impus a fost cel folosit constant in presa crapista, pentru ca avea cea mai mare expunere. Ambele nume se refera la aceeasi montura.

Fişiere ataşate:
Kevin Nash - Montura Blow Out.jpg
Kevin Nash - Montura Blow Out.jpg [ 154.85 KiB | Vizualizat de 1457 ori ]

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/