CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Vin Dec 27, 2024 9:19 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Supermarket Baits
MesajScris: Sâm Ian 02, 2016 7:38 pm 
Neconectat

Felicitari ! Foarte tare articolul..... voi proba si eu anul acesta reteta ca m-am saturat sa cheltuiesc o caruta de bani pe bile ready made.... :roll:

Sus

MesajScris: Sâm Ian 02, 2016 7:58 pm 
Neconectat

Eu m-as bucura daca ar incepe lumea sa ruleze, am mari comunitatea pescarilor care isi ruleaza propriile bile, aici vad eu un mare castig :).

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 12:49 pm 
Neconectat

Felicitari Alin pentru reteta!!!! Succes in testele care la faci. Se pare ca ai o sotie foarte maleabila, daca te lasa sa faci asa ceva prin bucatarie :lol:

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 9:22 pm 
Neconectat

Cat grame sau ml de somon si ficat pui la kg de mix?Din reteta ta de pe site am inteles ca pui 8 oua pe 2 kg de bile gata , cate oua trebuie la un kg de mix?

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 10:18 pm 
Neconectat

Bogdan Morar scrie:
Se pare ca ai o sotie foarte maleabila, daca te lasa sa faci asa ceva prin bucatarie :lol:

Pai am incercat sa o conving prin a-i spune ca aceleasi produse le mancam si noi uneori, dar orcum nu e suficient, le rulez repede cand este ea plecata de acasa si apoi le usuc in uscatorie :))

Bogdan Morar scrie:
Succes in testele care la faci.

Multumesc! Nu eram sigur ca e bine ce fac insa sezonul asta nu ma las pana nu fac o bila traznet, orcum deja sunt pe drumul cel bun.

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 10:29 pm 
Neconectat

horia iorgoni scrie:
Cat grame sau ml de somon si ficat pui la kg de mix?Din reteta ta de pe site am inteles ca pui 8 oua pe 2 kg de bile gata , cate oua trebuie la un kg de mix?

Totdeauna am incercat sa pun cat mai putine oua, minimul care sa fie suficient a lega bilele, nu am vrut sa le inchid cu oul, sa fie cat mai permisive, de asta am ajuns la un final de 4 oua/kg de bile finit.
Ia ca referinta cazul de pe site, 400grame carnea rezultata dintr-un cap de somon plus 350 de grame de ficat, deci 750g de lichide au necesitat 8 oua.
Pregatesti partea lichida apoi dai mix atat cat cere.

M-as bucura sa postati si rezultatele daca rulati reteta.

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 10:41 pm 
Neconectat

Cu siguranta vor fii rezultate bune numai sa ne permita vremea un pescuit.Ce condimente recomanzi?Somonul se poate inlocui cu alta specie de la noi?

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 11:15 pm 
Neconectat

horia iorgoni scrie:
Cu siguranta vor fii rezultate bune numai sa ne permita vremea un pescuit.Ce condimente recomanzi?Somonul se poate inlocui cu alta specie de la noi?

Mie somonul mi s-a parut cea mai buna varianta, este ieftin si bun, ai vazut, 400 grame de carne de somon dintr-un cap care costa 2 lei...nu stiu ce varianta mai buna ai putea gasi.
La codimente reteta mi-o fac in fata raftului, ideea e sa fie cat mai multe dar pe cat posibil sa nu fie nici unul dominant, la cele care iti par mai puternice micsorezi doza, atentie la cele foarte puternice gen anason, scortisoara, cardamon...in cantitate mai mare cele mai light gen piper, boia...

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 11:26 pm 
Neconectat

Ba Alin ești pe aratura ce drac sa zic!!!!
Oricum ce faci e mega incitant..felicitari pentru idee și initiativa!!!Greu în lumea asta a nadelor care mai de care mai bune și mai prinzatoare!:)))))

Sus

MesajScris: Lun Ian 04, 2016 11:32 pm 
Neconectat

Ma refeream la diferite specii de albitura care le pot prinde eu,oricum nu scade semnificativ pretul dar ma gandeam ca poate sunt mai bune pentru ca pestele este intreg.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2