CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Mie Mar 12, 2025 6:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Plantat cu o camera de tractor
MesajScris: Mar Apr 07, 2015 10:17 am 
Neconectat

Stiu ca suna putin amuzant,dar detin o camera spate de tractor nou nouta si foarte mare,pe care vreau s-o imbunatatesc pentru a putea planta cu ea.A mai folosit cineva asa ceva,ce parere aveti ? Idei,sugestii ...

Sus

Subiectul mesajului: Re: Plantat cu o camera de tractor
MesajScris: Mar Apr 07, 2015 10:38 am 
Neconectat

Servus.
Sfatul meu, ca nu te trezesti cu remarci inutile, ar fi sa cauti o alta varinta...barca gonflabila(Ex.:Barca agrement, explorer 200 +2 vasle ...in jur de 100 lei).
O zi buna.

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 11:16 am 
Neconectat

merci de sfat,dar pur si simplu nu am ce sa fac cu aceasta camera si ma gandeam sa-i dau o utilitate in pescuit :D

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 2:13 pm 
Neconectat

Cunosc personae care utilizau astfel de metode pentru a planta, iar durata de viata este extreme de scurta, plus ca trebuie sa o vulcanizezi un fund sa poti sa stai in ea. O alta problema o reprezinta simplu fapt ca daca bate vantul tare, ai mari sanse sa te rastorni. Nu ai cum sa vaslesti, pur si simplu e prea mare bataie de cap pentru a incerca ceva, iar siguranta cred ca are o importanta mai mare.

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 3:23 pm 
Neconectat

mda,din cate vad ideea cu plantatul de pe camera este moarta din fasa.Nici nu mai imi bat capul cu ea,vad eu ce fac cu acea camera.Bine ca m-ai pus in garda Matei Niteanu,ca nu stiu ce iesea de ma rasturnam prin mijlocul baltii :lol:

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 6:55 pm 
Neconectat

Strict ca metoda de plantare e la fel de buna ca oricare alta (cu conditia sa si poti ajunge la locul dorit). Pe vremuri am si folosit-o de cateva ori. In ceea ce priveste insa siguranta lasa de dorit si, eu unul cel putin, daca as fi proprietar/administrator de lac, nu te-as lasa s-o practici tocmai din motive de siguranta.

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 9:53 pm 
Neconectat

E o metoda foarte periculoasa de a iesi pe apa. Am cunoscut un pescar care s-a inecat cand camera pe care era a explodat. Barcile gonflabile au o structura speciala a materialului si baloanele au mai multe compartimente.

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 9:58 pm 
Neconectat

Nustiu cat de buna poate fi la plantat , dar la scaldat e foarte distractiva :lol: ...cu acest post mi-ai amintit de copilarie nu puteam fi ademeniti cu nimic ca sa renuntam la scalda (10-15 copii si o camera ) :lol: .. e foarte greu sa ajungi cu camera la loc de plantat pentru ca este rotunda si are tendinta de a se invarti , daca plantezi departe ai sansa sa ametesti :lol: .. cu toate astea am vazut persoane care o folosesc pe apa curgatoare dar distanta este mica , vaslesc foarte putin pentru ca ii duce curentul.Vezi in decathlon "SEVYLOR" gasesti diferite modele intre 200- si 600 lei

Sus

MesajScris: Mie Apr 08, 2015 8:41 am 
Neconectat

Eu zic sa renunti la idee.
E mult prea riscant sa folosesti camera la pescuitul plantat.
Acum cativa ani am vazut pe cineva care a ramas fara camera undeva la 200 de metri de mal.
Crede-ma ca nu a fost deloc distractiv sa il scoatem din apa, chiar si cu o barca.

Sus

MesajScris: Mie Apr 08, 2015 9:10 am 
Neconectat

Buna ziua,
Acum multi ani, cand eram mic, mergeam cu tata la pescuit, pe baltile AJVPS din Giurgiu si tata folosea o camera cu un diametru destul de mare...cred ca de tractor era, iar el o strangula cu niste sfori mai groase daca nu ma insel la 1/3 si la 2/3 , adica in 2 locuri dupa care se aseza pe zona de mijloc cu picioarele pe afara si punga de boabe legata de gat :)
Avea 2 vasle de plastic cu care ghida ,,ambarcatiunea`` si din fericire pentru el nu a avut niciun eveniment neplacut.
Capturi in schimb avea destule, pe vremea aceea chiar era peste in baltile statului....asa m am molipsit si eu...intai la caras, dupa aceea la crap :))

Nu zic sa o folosesti tinand cont de riscurile pe care le-au semnalat si ceilalti, dar pe vremea aceea era cam singura varianta de a planta

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2