Numarul mare de concursuri este doar rezultatul cererii la fel de mari a pescarilor de a participa la aceste intreceri. Este in firea umana competitia, dar nu toti indivizii o impartasesc. Asta nu inseamna ca trbuie cineva blamat pentru optiunea pe care o alege…in sfarsit, nu despre asta ar trbui sa discutam in acest topic.
Vreau sa fac o trmitere, nu la forumul despre care vorbea cineva mai sus, ci la revista de pescuit PPT unde Gabi Tomulescu scrie un articol foarte bun despre pescuitul la interceptie. Articolul este la fel de bun pentru incepatori, dar si pentru cei mai avansati si…da cam totul din casa

. Ce sa mai spunem despre acest site care abunda de articole bune de cum il deschizi. Iata ca nu ducem lipsa de informatie, totul este sa o punem in practica si sa constatam singuri ce roade da.
Am intalnit pe forumuri pescari incepatori care capatau informatie, dar in loc sa o aplice pe balta, o foloseau pentru a mai cere alta si alta si alta, iar cand ajungeau pe malul apei, in capul lor era o mare harababura.
Parerea mea este ca informatia ar trebui data intr-o forma adegvata si de personae cu multa, multa experienta, altfel, nu stiu daca isi are rostul. Asta nu inseamna ca nu treuie sa-si spuna fiecare parerea, dar va fi mai greu pentru pescarul incepator sa le puna pe toate cap la cap si sa aleaga varianta optima.