Matei Niteanu scrie:
Ia-ti o masina de tocat electrica, face minuni, e foarte ieftina, 200/300 ron si bagi coca direct in ea si iti scoate carnatul pe ce diametru vrei cu conul potrivit. Eu unul asa am rezolvat problema. Ceea ce trebuie sa cauti este o masina de tocat cu turatie mica si de forta.
am vazut solutia asta in ceva filmulete mai demult, dar din ce tin minte m-a descurajat faptul ca e nevoie de o piesa (un fel de bucsa) aditionala pentru a putea folosi conul in locul de iesire a masinii, acesta fiind mai larg.
horatiu sibianu scrie:
Matei Niteanu scrie:
Ia-ti o masina de tocat electrica, face minuni, e foarte ieftina, 200/300 ron
La banii astia isi gaseste si pistol cu aer comprimat
am cautat ansamblu de pistol cu aer comprimat si sa zicem ca in jur de 400 de lei tot gasesti ceva. si apoi iti mai trebuie cel putin inca atat pentru un compressor ca sa ai ce face cu acest pistol, asa usor ajungand la o investitie de minim 200 euro. probabil cand voi dispune de mai multi bani care pot fi investiti in pescuit si consider ca doar asta imi lipseste o voi face. atata timp cat imi va permite timpul si sa fac mai mult de 5-6 partide pe an
Multumesc frumos de sfaturi si sunt curios sa mai vedem pareri care au fost factorii decisive si pentru altii in a se apuca/lasa de rulat acasa sau conceput reteta "proprie"