Ionut-Paul scrie:
Cata vreme publici linkuri de pe youtube (care e plin de utilizatori ce incalca repetat si flagrant prevederile in vigoare),
Hai sa clarificam treaba asta: pe youtube exista clipuri si clipuri. In momentul in care se incalca drepturile de autor acele clipuri sunt sterse. Atata timp cat exista acolo acele clipuri sunt ok.
De exemplu; gigi de la braila nu da doi bani daca ii sunt piratate clipurile(ba chiar se bucura ca deh lumea-l stie

) pe cand metallica le da jos cu spor si drag.
Mai e ceva: sunt canale oficiale ale artistilor, caselor de discuri sau ale studiourilr de film care urca diverse acolo. Nu stau sa-ti explic ce inseamna fiecare click sau view dat pe un clip de pe youtube, te las pe tine sa descoperi cum sta treaba. Ca sa fii in legalitate e ideal sa sharuiesti clipuri de pe canalele oficiale.
Ce-am scris mai sus e pentru a nu induce oamenii in eroare, poate sunt unii care chair cred ce scrii tu acolo.
Ionut-Paul scrie:
Mai simplu spus (poate, poate intelegi ceva din subiectul asta), sa postezi un clip de pe youtube despre care nu stii daca incalca sau nu legea dreptului de autor, inseamna sa faci exact ce i-ai reprosat lui Lucian ca nu se face (adica sa propagi, chiar si involuntar, furtul intelectual).
Mai simplu: daca as posta acele clipuri ca fiind ale mele da, as fi cum spui tu. Nu e cazul lui Lucian dar se practica.
Doar ca nu fac asa ceva. Ba chiar la fiecare postare dau informatii despre cine a creat continutul acelui clip ca doar despre asta vorbim.
Ionut-Paul scrie:
Pe celalat site n-ai fost banat "din cauza unor probleme de copyright", ci doar pentru ca ai incalcat regulamentul forumului (ai jignit un partener al forumului). Nu ca ai fi fost singurul si primul care o facuse, dar asta-i alta poveste. La fel cum e alta poveste ca eu am fost singurul care, in acel caz, am protestat public, pe site, pentru banarea ta din motive de aplicare discretionara a regulamentului.
Ei asta-i buna. Stii tu de cate ori am avut eu discutii si ban-uri acolo. Nu prea ai cum

Nu-si are rost discutia asta aici dar de fiecare data cand am luat la bani marunti deciziile lor mi-a fost ridicat ban-ul si s-au luat si anumite masuri. Asta ca sa nu creada cineva c-am meritat vreun ban pe vreun forum pe care activez.

Ionut-Paul scrie:
Discutiile despre economie te depasesc complet, deci orice referire la domeniul respectiv te descalifica si mai mult (nu fac, conform celor afirmate de tine, decat sa combat ideea, nu userul, nu-i asa?)
Si p-asta o stii tu sigur

Adevarul e ca, pe langa postarea de clipuri de pe iutub si luat banuri pe forumuri, ma avant in discutii economice peste tot, cum prind ocazia
Ionut-Paul scrie:
Exemple:
"Habar n-ai despre ce vorbesti", "esti rudimentar",
Dap. Parerea mea despre competenele cuiva vis-a-vis de un subiect.
Ionut-Paul scrie:
"haiducii lui peste"
La fel, parerea mea despre de atitudinea unora referitor la anumite subiecte

Ionut-Paul scrie:
Pareri la obiect!

Evident, n-am cum altfel

Ionut-Paul scrie:
Si, iarasi, consider ca, daca vrei sa impidici copierea neautorizata a unui continut o poti face fara probleme. Carponline e cel mai bun exemplu.
Ntz. Nu e chiar asa usor. Chiar codul paginii carponline se face pe niste banuti pe care multi nu-i au sau nu vor sa-i investeasca. Ok, alegerea lor dar asta nu inseamna ca imediat asta e o invitatie la furt.