CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Mie Mar 12, 2025 1:00 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Korda Masterclass Vol. 2
MesajScris: Dum Apr 19, 2015 11:52 am 
Neconectat

Eu gasesc foarte interesante filmele si sunt multe de invatat, dar nu cred ca momelile de carlig si D-rig-urile pe care le folosesc sunt selective in ceea ce priveste capturarea pestilor mari.

Probabil ca pe lacul din Belgia si pe cel din Italia, pestii erau doar 10+; ori nu ne-au aratat ciortanii (doar vreo doua platici ...). Daca ati observat, majoritatea crapilor au fost intepati in interiorul gurii, nu in coltul buzei si cred ca aici explicatia este mecanica monturilor D-rig (cu variantele acesteia) pe care ei le folosesc cu predilectie. Cu siguranta e "foarte agatatoare" aceasta montura, dar e de presupus ca si scapa peste 25-30% din ce agata.

Am inteles eu gresit sau au folosit mai mult birdfood -uri Banoffee ca nada? Daca da, iarasi gasesc putin ciudat succesul nadei pentru pestele mare.

E admirabil efortul lor de a se muta dupa peste si de a pescui din mana, dar din practica cred ca pescuitul plantat nu sperie pestii atat de tare precum spun ei, plus ca e alt gen de pescuit fata de ce practica ei.

Sus

MesajScris: Dum Apr 19, 2015 4:35 pm 
Neconectat

Filmuletul celor de la Korda a fost o desfatare si ,nu datorita lui, sunt un admirator al produselor lor.Mi se pare facut cu multa maiestrie.As spune ca,pe alocuri,arta si-a facut loc,desi nimeni nu ar paria vreun cent inainte sa il vada ca e asa.

Sus

MesajScris: Dum Apr 19, 2015 7:01 pm 
Neconectat

valter scrie:
Filmuletul celor de la Korda a fost o desfatare si ,nu datorita lui, sunt un admirator al produselor lor.Mi se pare facut cu multa maiestrie.As spune ca,pe alocuri,arta si-a facut loc,desi nimeni nu ar paria vreun cent inainte sa il vada ca e asa.

valter, cand ai timp uita-te si la asta:

https://www.youtube.com/watch?v=dQpcUpWw0Tw

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2