CarpOnline.ro

Forum - Revista online de pescuit la crap
Acum este Mie Mar 12, 2025 1:21 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
MesajScris: Lun Mar 16, 2015 9:00 am 
Neconectat

Salut Vlad,

vreau la randul meu sa multumesc pentru ocazia oferita.
Am aruncat de cateva ori cu fiecare combinatie de bat si mulineta.
M a surprins in mod placut Velocity de 13ft si 3 lb in combinatie cu Ultegra XSC10.000. Un bat foarte versatil , mi a placut cum se incarca cu plumb de 3,5 lb asezat in dreptul spigotului. Sunt convins ca se comporta placut si in drill. Pot sa l compar cu batul cu care pescuiesc de cativa ani Century FS 13 ft si 3,5 lb model vechi.
Combinatiile mulinetelor mici ( Ultegra ci4 5500 xtb si mai era una care imi scapa acum ) cu Velocity de 12 ft au fost ptr mine surpriza. Bete versatile , combinatie usoara foarte potrivita pentru un pescuit rapid sau eventual din barca la plantat. Cred ca betele au o rezerva de forta care vor surprinde in drill.
Cat despre Intesity X1 ....stiam batul prezentat...13 ft si 3,75 lb....in combinatie cu BBLC ci4 ....personal as fi vrut sa il combin cu Ultegra XSC sa vad cum este in aruncare. Este un bat mai dur, nu cred ca este usor de incarcat ptr oricine....este nevoie de tehnica si forta in acelasi timp.

O iesire reusita ca si experienta si participare...

Cu aleasa stima,

Laurentiu Stanica

Sus

MesajScris: Lun Mar 16, 2015 9:41 am 
Neconectat

Am fost si eu cu fiica mea (probabil ca m-ati observat ca eram singurul nebun care a venit cu copil mic de 4 ani dupa el).

Lansete si mulinete foarte frumoase insa am ales sa nu dau cu ele dni motive financiare. Sunt destul de nebun sa dau banii pe ele (desi eu ies foarte rar la pescuit) si mi-a fost frica sa nu pun mana pe ele si dupa aceea sa imi placa atat de mult incat sa arunc banii :)

Sus

MesajScris: Lun Mar 16, 2015 9:53 am 
Neconectat

Laurentiu Stanica scrie:
M a surprins in mod placut Velocity de 13ft si 3 lb

Si pe mine. Am luat lanseta si am aruncat cu ea. Stiam ca e de 3,90. Ulterior, dupa cateva aruncari, am fost placut surprins sa constat ca e modelul de 3 lb. Mi s-a parut ca se comporta excelent in aruncare.

Intensity xs1 mi s-a parut o lanseta puternica (pana intr-acolo incat sa arunce naditoare grele), cu calitati foarte bune de casting, si cu un varf sensibil ce cred ca amortizeaza foarte bine miscarile pesteleui in dril.

La capitolul mulinete, mi-a placut foarte mult Shimano Baitrunner Long Cast XT-A Medium.

Sus

MesajScris: Mar Mar 17, 2015 1:20 pm 
Neconectat

Sunt interesat de ultegra xsc si as fi curios daca la casting au fost aruncari cu ultegra xsc modelul de 5500 combinate cu o lanseta de 13 ft si cum se comporta in lansare. Ma refer ca si distanta.
Mentionez ca folosesc in general fire subtiri, 0.20-0.25 si m-ar interesa niste mulinete usoare, de aici si interesul meu pentru modelul de 5500.

Sus

MesajScris: Mar Mar 17, 2015 1:52 pm 
Neconectat
Site Admin

alinteodor79 scrie:
Sunt interesat de ultegra xsc si as fi curios daca la casting au fost aruncari cu ultegra xsc modelul de 5500 combinate cu o lanseta de 13 ft si cum se comporta in lansare. Ma refer ca si distanta.

Velocity de 3,90m/3lb a fost cuplata cu o mulineta de marimea 5500, daca nu ma insel. N-a parut nimeni deranjat de asta.

Pe de alta parte, nu s-au masurat distante, s-a aruncat pe apa si era imposibil de apreciat cat pierzi sau cat castigi cu o mulineta de marimea 5500, in comparatie cu una mai mare.

Daca vrei un raspuns precis, singura solutie e sa faci teste comparate si sa masori pe pamant.

Sus

MesajScris: Mar Mar 17, 2015 10:52 pm 
Neconectat

Este prima data cand particip la un casting de acest gen. Frumos, civilizat si multa lume cu bun simt stransa la Corbu. Multumesc Vlad pentru posibilitatea de a testa si de a-mi reconfirma suprematia XS1. Cu siguranta este viitorul "bat" pe lista de achizitii. Despre mulinete - nu am ce sa spun prea multe; ar fi fost interesant XS1 cu Ultegra... Detin BBLC-ul si as fi vrut sa fac comparatia cu Ultegra.
Data viitoare!
Sa auzim de bine!

Sus

MesajScris: Mie Mar 18, 2015 3:23 pm 
Neconectat

Din pacate nu am participat la evenimentul organizat de Normark impreuna cu Vlad. Am fost la pescuit si nu am reusit sa ajung.
Pe un alt topic, spuneam despre XS1 Intensity ca este impresionant in casting. Are rezerva mare de putere si o revenire rapida pe varf. Ca sa nu mai vorbim ca este si o lanseta slim.

La partida din weekend-ul trecut am dat afara inclusiv un peste de aproximativ 5 kg cu aceasta lanseta. Astfel ca am putut observa cum se preteaza in drill cu un peste mai mic. Orice smucitura a pestelui era absorbita de varful lansetei. Practic aveai un control foarte bun al pestelui (lucru pe care l-am remarcat deoarece pescuiam in buza unui plaur) dar in acelasi timp nu era un efect de rigiditate deranjant.

Am ramas placut impresionat de aceasta lanseta. Consider ca merita investitia si nu regret alegerea facuta.

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 12:47 pm 
Neconectat

darius scrie:
Felicitari pentru evenimente. Rog pescarii participanti sa scrie mai multe impresii despre echipamentele folosite.

P.S. Am inteles ca modelul de lanseta Shimano Supressa de 3.90 si 3.5 lb nu se mai fabrica, este adevarat?! Multumesc.

Nu se mai fabrica modelul acesta nu mai este in stoc cam pe nicaieri si nici importatorul nu mai aduce. Am gasit totusi la Satu Mare un magazin care aduce din Ungaria si am luat o bucata acum 2 saptamani, poate mai gasesc si pentru tine modelul asta.

Sus

MesajScris: Mar Apr 07, 2015 6:52 pm 
Neconectat

Si la cluj stiu un magazin unde este cel putin o bucata, ieri am ''pipait'' lanseta.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2