fundal-3.jpg
 • Martie la Varlaam

  Martie la Varlaam mai mult

  La jumatatea lunii martie, cateva zile cu soare cald trezesc lacul la viata. Acest scurt film spune povestea unei partide de inceput de primavara in cautarea primilor crapi ai sezonului.

 • Shimano Big Baitrunner XTR-A LC

  Shimano Big Baitrunner XTR-A LC mai mult

  Shimano Big Baitrunner XTR-A LC este o versiune imbunatatita a modelului clasic de Big Baitrunner, la nivel de constructie si materiale. Pentru cei obisnuiti cu vechiul model, reglajul la frana si la baitrunner e diferit. 

 • Tribal Supressa vs XS1

  Tribal Supressa vs XS1 mai mult

  O comparatie intre doua lansete de crap foarte populare produse de Shimano: Tribal Supressa si Tribal XS1 Intensity. Ce au in comun, ce le deosebeste si care e cea mai buna alegere?

 • Oglinzi de toamna

  Oglinzi de toamna mai mult

  Pictat in culori de octombrie, Sanpaul isi expune colectia de "oglinzi" mari, cu corpul lung si aspect de sculptura in lemn. Aceste trofee estetice dau lacului o atractie speciala.

 • Shimano XS1 Intensity

  Shimano XS1 Intensity mai mult

  Shimano Tribal XS1 Intensity este una dintre cele mai reusite lansete de crap produse de Shimano in ultimii ani. O prezentare facuta de Vlad Pavlovici dupa doua sezoane de folosire.

 • Corbu vazut de sus

  Corbu vazut de sus mai mult

  Intinderile de apa ale lacului Corbu sunt filmate aici de la mare inaltime. Urcand la sute de metri deasupra solului, aparatul de filmat zboara deasupra pasarilor si capteaza perspective impresionante.

 • Categorii de pop-up-uri

  Categorii de pop-up-uri mai mult

  Domeniul pop-up-urilor e mai complex decat pare la prima vedere si, uneori, pop-up-urile dure, in culori discrete, sunt o solutie mai buna pentru crap mare decat pop-up-urile moi, viu colorate si de mare atractie.

 • Nodul Blood

  Nodul Blood mai mult

  Nodul Blood este unul dintre cele mai simple noduri folosite pentru a face legatura dintre linia principala si leadcore. Vlad Pavlovici are un mod particular de a lucra cu el.

 • Covorul de stepi

  Covorul de stepi mai mult

  Crapi mari, pescuit in agatatura, echipamente, monturi si alte elemente de tehnica intr-o partida facuta de Vlad Pavlovici pe lacul pescuit in sistem Catch & Release de la Sanpaul.