fundal-3.jpg
 • Vara la Teiu

  Vara la Teiu mai mult

  Vara la Teiu e un spectacol de culori tari. Serpuind pe cursul unui parau, lacul e incadrat de lanuri de cereale, ca niste ornamente imense. E un lac de frecventa, ideal pentru partide scurte intr-un decor pictural.

 • Pop-up-uri universale

  Pop-up-uri universale mai mult

  Se poate prinde crap cu nenumarate pop-up-uri, dar exista pop-up-uri care dau randament pe aproape orice lac si in aproape orice situatie. Sunt pop-up-uri universale.

 • Pescuitul la ten

  Pescuitul la ten mai mult

  Pescuitul la ten salveaza monotonia lunilor de vara, cand lacurile sunt toropite de canicula, iar crapii intra in apatie. Drilul de la mica distante cu torpile de peste un metru lungime e o experienta de tinut minte. 

 • Varlaam in mai

  Varlaam in mai mai mult

  Luna mai e cea mai buna perioada pentru crap la Varlaam. Cand padurile de salcam infloresc, lacul ajunge la apogeul frumusetii sale de primavara, iar pestii ating cele mai mari greutati ale anului.

 • Lacul ascuns

  Lacul ascuns mai mult

  Lacurile necunoscute si populate cu crapi mari continua sa existe. Vlad Pavlovici decopera un astfel de lac intr-un peisaj ireal, dar e departe de a fi un lac simplu. Niciun semn nu tradeaza crapii negri care inoata in apele lui.

 • Pescuitul plantat

  Pescuitul plantat mai mult

  Multi pescari de crap prefera pescuitul plantat cu barca datorita posibilitatilor pe care le ofera in cautarea trofeelor. Precizie, anvergura, siguranta, eficienta maxima.

 • Aprilie pe A7

  Aprilie pe A7 mai mult

  A7 este unul dintre cele mai atragatoare standuri de pe Varlaam. E un stand productiv in orice anotimp, cu adancimi si structuri care tin peste in permanenta. Vlad Pavlovici explica abordarea unei partide de aprilie pe A7.

 • Martie la Varlaam

  Martie la Varlaam mai mult

  La jumatatea lunii martie, cateva zile cu soare cald trezesc lacul la viata. Acest scurt film spune povestea unei partide de inceput de primavara in cautarea primilor crapi ai sezonului.

 • Shimano Big Baitrunner XTR-A LC

  Shimano Big Baitrunner XTR-A LC mai mult

  Shimano Big Baitrunner XTR-A LC este o versiune imbunatatita a modelului clasic de Big Baitrunner, la nivel de constructie si materiale. Pentru cei obisnuiti cu vechiul model, reglajul la frana si la baitrunner e diferit.