fundal-3.jpg
 • Trofee de toamna

  Trofee de toamna mai mult

  Sfarsit de octombrie. Nopti reci, dimineti invelite in ceata, dupa-amieze calde si luminoase. In lumea pescarilor de crap, e un moment magic pentru cei care cauta trofeele toamnei.

 • Fresh Squid

  Fresh Squid mai mult

  Fresh Squid & Black Pepper este, alaturi de Source, unul dintre cele mai apreciate boiliesuri Dynamite Baits pe piata din Romania. Are o reteta ingenioasa si un palmares de capturi impresionant. 

 • Casting cu Withy Pool

  Casting cu Withy Pool mai mult

  Pentru faptul ca e deseori legata cu fire textile suple, montura Withy Pool pare greu de folosit la pescuitul din mana. In realitate, montura a fost inventata exact pentru acest stil de pescuit si poate fi legata in asa fel incat sa nu se incurce cand arunci.

 • Lestarea forfacului

  Lestarea forfacului mai mult

  Monturile moderne pentru pescuit la crap folosesc diverse metode si accesorii pentru a lesta firele de forfac. Unele fac ca forfacul sa se scufunde mai bine pe substrat. Altele pot avea si un rol mai complex in mecanica monturii.

 • Lacuri salbatice

  Lacuri salbatice mai mult

  Pescuitul pe lacuri salbatice are o atractie speciala pentru orice pescar de crap. Sunt lacuri in care nu e simplu sa descoperi trofee. Vlad Pavlovici explica in ce fel pot fi abordate astfel de lacuri.

 • Fishmeal vs birdfood

  Fishmeal vs birdfood mai mult

  Care sunt boiliesurile recomandate pentru abordarea unui lac salbatic pe care nu s-a mai pescuit la boilies? Fishmeal sau birdfood?

 • Carlige pentru montura Blow-Back

  Carlige pentru montura Blow-Back mai mult

  Daca e legata corect, montura Blow-Back este una dintre cele mai sigure monturi. Adept convins la monturii, Vlad Pavlovici recomanda carligele de tip Long Shank si explica in ce fel trebuie construita.

 • Boiliesuri Source

  Boiliesuri Source mai mult

  Source a fost primul boilies lansat de Dynamite Baits. A aparut pe piata in 2002 si continua sa fie si astazi produsul Dynamite Baits cu cea mai mare notorietate. 

 • Sectorul B

  Sectorul B mai mult

  Sectorul B de la Varlaam si-a castigat reputatia de a fi un lac dificil. Exemplarele mari - care pot depasi 20kg - sunt greu de prins, dar pentru unii pescari tocmai acest grad de dificultate il face cu atat mai interesant.