fundal-3.jpg
 • Shimano Tribal TX9

  Shimano Tribal TX9 mai mult

  Primele impresii asupra noii lansete Shimano Tribal TX9 Intensity. Vlad Pavlovici face o comparatie intre Tribal TX9 Intensity si modelul de lanseta folosit in ultimele sezoane, Shimano XS1 Intensity.

 • Proiectul Varlaam

  Proiectul Varlaam mai mult

  Ilustrat cu imagini spectaculoase, filmul spune povestea unuia dintre cele mai interesante proiecte de dezvoltare inregistrate in pescuitul la crap din Romania in ultimii ani - lacul Varlaam. 

 • Fire pentru Varlaam

  Fire pentru Varlaam mai mult

  Pescuitul la crap pe lacuri cu structuri colonizate de scoici - cum e Varlaam - implica folosirea unor fire groase si rezistente la abraziune. Vlad Pavlovici vorbeste despre avantajele si dezavantajele acestor fire.

 • Accesorii Carp Spirit

  Accesorii Carp Spirit mai mult

  Carp Spirit a preluat din 2015 carligele si accesoriile pentru monturi produse anterior de firma engleza ACE, ca si o serie de fire de forfac din portofoliul Sufix.

 • Apele primaverii

  Apele primaverii mai mult

  Un "film de actiune" pe un lac dificil - sectorul B de la Varlaam - cu multi crapi mari in rolurile principale. Scenariul contine locuri, nade, monturi si strategii pentru intalnirea cu trofeele lacului. 

 • Martie la Peris

  Martie la Peris mai mult

  Intr-o partida de martie, desfasurata pe o vreme schimbatoare si rece, Vlad Pavlovici face cunostinta cu lacul Hermes Peris si pune pe saltea cateva exemplare de doua cifre.

 • Strategii de selectie

  Strategii de selectie mai mult

  Cum putem sa prindem crapi de 15kg sau mai mari in mod constant, pe lacuri cu profil diferit? Vlad Pavlovici discuta nade, monturi si strategii de selectie, aplicabile pe atat pe carpodromuri, cat si pe lacuri salbatice.

 • Conserve de boilies

  Conserve de boilies mai mult

  De multe ori, la sfarsitul sezonului ne raman boiliesuri pe care n-am apucat sa le folosim.  Vlad Pavlovici prezinta cele mai simple si eficiente moduri de a le conserva.

 • Capturi si fotografii

  Capturi si fotografii mai mult

  In pescuitul catch & release, tot ceea ce-ti ramane dintr-o partida (in afara de amintiri) sunt fotografiile cu crapii pe care i-ai prins. Vlad Pavlovici explica in ce fel ar trebui facute fotografiile ca pestii sa fie pusi in valoare.