fundal-3.jpg
 • Seminte Dynamite Baits

  Seminte Dynamite Baits mai mult

  Amestecurile de seminte mici sunt eficiente in orice anotimp si pot fi o solutie salvatoare cand crapul e apatic si se graneste greu, pe vreme foarte calda sau foarte rece. Vlad Pavlovici e un adept convins.

 • Firul de par elastic

  Firul de par elastic mai mult

  Montura cu fir de par elastic prezentata aici permite folosirea unui numar variabil de boiliesuri sau de seminte, ca momeala. E o montura care imprumuta mecanica eficienta a carligelor cu tija lunga curbata.

 • Boiliesuri echilibrate

  Boiliesuri echilibrate mai mult

  Ce sunt boiliesurile critic echilibrate? Ce inseamna notiunea de boilies "critic echilibrat"? Cand si cum se folosesc boiliesurile critic echilibrate in pescuitul la crap?

 • Nodul Grinner

  Nodul Grinner mai mult

  Multi pescari prefera firele combi cu camasa subtire, mai usor de folosit, dar camasa se poate taia la nod. Cum legi nodul Grinner pe un astfel de fir combi fara sa strici camasa? 

 • Trofee in peisaj (2)

  Trofee in peisaj (2) mai mult

  Vlad Pavlovici abordeaza sectorul A de la Varlaam in cautarea crapilor mari ai lacului. Un film spectaculos prin culoare si imagini neconventionale, din aer si de pe apa. Episodul 2.

 • Trofee in peisaj (1)

  Trofee in peisaj (1) mai mult

  Vlad Pavlovici abordeaza sectorul A de la Varlaam in cautarea crapilor mari ai lacului. Un film spectaculos prin culoare si imagini neconventionale, din aer si de pe apa. Episodul 1. 

 • Carlig vs boilies

  Carlig vs boilies mai mult

  Distanta de la carlig la boilies este un detaliu care poate influenta randamentul unei monturi de crap. Vlad Pavlovici explica in ce fel trebuie reglata distanta in functie de marimea carligului sau a boiliesului.

 • Adaptori line-aligner

  Adaptori line-aligner mai mult

  Adaptorii line-aligner imbunatatesc mecanica multor monturi de crap moderne. Sunt componente pe cat de simple, pe atat de eficiente. Vlad Pavlovici explica rolul lor si modul de folosire.