fundal-3.jpg
 • Portretul unui lac: Tancabesti

  Portretul unui lac: Tancabesti mai mult

  Pe Tancabesti, crapi si teni de proportii impresionante se ascund sub intinderile de plaur. Vlad Pavlovici discuta pescuitul la plaur, prezinta strategiile pe care le foloseste si pune pe saltea cateva trofee.

 • Monturi pentru distanta

  Monturi pentru distanta mai mult

  Pescuitul la distante mari este un test pentru orice montura de crap. Cristian Mihalcea discuta monturile pentru distanta pe care care le foloseste. Un film realizat pe lacul Sanpaul.

 • Horgesti in culorile toamnei

  Horgesti in culorile toamnei mai mult

  Filmul lui Vlad Pavlovici discuta un subiect tehnic - strategiile de nadire care dau rezultate la Horgesti - si surprinde in acelasi timp atmosfera spectaculoasa de toamna a lacului.

 • Aruncari la distante extreme

  Aruncari la distante extreme mai mult

  Tehnica de casting conceputa de Cristian Mihalcea este o aruncare din lateral, care ajuta la obtinerea unor performante mai bune. Pentru prima oara, aceasta aruncare este explicata detaliat intr-un film. 

 • Portretul unui lac: Sanpaul

  Portretul unui lac: Sanpaul mai mult

  Lacul Sapaul este subiectul acestui film realizat de Vlad Pavlovici, care analizeaza cele mai importante aspecte ale pescuitului dupa crapi mari, de la nade si strategii de nadire la diverse monturi. 

 • Crapi mari, lacuri necunoscute

  Crapi mari, lacuri necunoscute mai mult

  Pescuitul dupa crapi mari pe lacuri salbatice, necunoscute, are o atractie speciala. Filmul lui Vlad Pavlovici discuta abordarea unor astfel de lacuri, care solicita la maxim perseverenta pescarului, dar poti oferi capturi memorabile. 

 • Portretul unui lac: Sectorul A

  Portretul unui lac: Sectorul A mai mult

  Lacul Varlaam s-a deschis pentru public in 2014 si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai importante lacuri de crap mare din Romania, fiind vizitat anual de sute de pescari romani si straini in cautarea unui nou record personal. 

 • Portretul unui lac: Sectorul B

  Portretul unui lac: Sectorul B mai mult

  Realizat in aprilie-mai 2017 si difuzat initial la Fishing & Hunting Channel, filmul lui Vlad Pavlovici a fost gandit ca un rezumat al celor mai importante aspecte - locuri, echipamente, nade, monturi - pentru cei care vor sa pescuiasca pe Sectorul B.

 • Casting la Varlaam

  Casting la Varlaam mai mult

  Cristian Mihalcea isi testeaza noile lansete Shimano Tribal TX5 pe sectorul B de la Varlaam, intr-o partida cu multi crapi mari si un nou record personal.