Wafters Dynamite Baits

Data: 01 decembrie 2018 0 comentarii

Wafters_Dynamite_Baits_2

Pentru sezonul 2019, Dynamite Baits a anuntat lansarea unei game de boiliesuri critic echilibrate cilindrice rulate pe mixurile premium ale firmei - Source, Complex-T, Crave, Monster Tiger Nut si Red Amo. Boiliesurile critic echilibrate sunt o categorie de boiliesuri de carlig care s-a dezvoltat mult in ultimii ani si tinde sa devina la fel de bogata si diversificata ca si categoria pop-up-urilor. Dynamite Baits a produs pana acum boiliesuri critic echilibrate rotunde, rulate pe bile de pluta, care presupun costuri de productie mai ridicate (datorita plutei) si implicit un pret mai mare pentru cumparatori. Noile boiliesuri critic echilibrate sunt realizate pe baza unui proces de fabricatie diferit, mai simplu, gradul de flotabilitate fiind reglat din mix.

Termenul folosit de Dynamite Baits pentru boiliesurile critic echilibrate este cel de "wafters" - un termen introdus cu multi ani in urma de Frank Warwick in articolele sale, de la verbul englez "to waft", folosit aici cu sensul de "a pluti". Boiliesurile critic echilibrate (wafters) sunt boiliesuri cu flotabilitate redusa. Testate separat de montura, plutesc la fel ca si pop-up-urile. In schimb, in montura, sunt ancorate de substrat prin greutatea carligului si eventual a altor accesorii puse pe carlig, in functie de constructia monturii. Boiliesurile critic echilibrate ofera posibilitati interesante pescarilor si uneori pot fi mai eficiente decat boiliesurile scufundatoare obisnuite sau decat pop-up-urile.

Wafters_Dynamite_Baits_1

Gama de wafters Dynamite Baits va fi disponibila pe piata din Romania la inceputul sezonului viitor. Boiliesurile critic echilibrate vor fi produse in varianta cilindrica (dumbell) de 14mm, care se echilibreaza in principiu cu carlige numarul 6. Reteta fiecarui sortiment este similara cu cea a boiliesurilor premium pe care le completeaza - Source, Complex-T, Crave, Monster Tiger Nut sau Red Amo. Pretul de vanzare nu a fost inca anuntat. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma