Vlad Pavlovici la Varlaam

Data: 27 octombrie 2013 4 comentarii

VP la Varlaam 1

Intr-o partida de evaluare a unui lac salbatic, desfasurata la sfarsit de octombrie, Vlad Pavlovici a reusit sa puna pe saltea un exemplar de 19kg. Lacul se numeste Varlaam, este situat la 25km sud de Bucuresti si urmeaza sa fie deschis pentru pescarii de crap in aprilie 2014. Ca topografie, este o balastiera cu un peisaj spectaculos, adancimi medii si o populatie de crap inca necunoscuta in totalitate. O prima prezentare a lacului poate fi gasita in articolul Balastiera cu crapi, publicat de Vlad Pavlovici dupa o partida-test facuta in iunie 2013.

Ca profil, Varlaam e un lac ideal pentru peste mare. In partidele de pana acum, majoritatea crapilor prinsi au avut peste 10kg. Din constructie, lacul e impartit in doua sectoare, separate printr-un dig, unul dintre sectoare fiind liber de orice agataturi, in timp ce sectorul celalalt este acoperit pe suprafete mari de covoare de bradis. Pe ambele sectoare, lacul ofera crapului o abundenta de hrana naturala, inclusiv colonii de scoici Dreissena, fixate pe pietrele de pe substrat.

VP la Varlaam 2

Specific balastierelor salbatice, Varlaam e departe de a fi un lac simplu, e mai curand un lac cu un nivel de dificultate mediu, daca nu chiar un lac dificil, insa frumusetea si marimea crapilor il face cu atat mai interesant. CarpOnline va publica in mod constant stiri si noutati despre acest lac aparte.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

4 comentarii Adauga comentariu

mihai lucian

11 februarie 2014

Este şefu pescarilor

Marian

4 noiembrie 2013

Va multumesc pentru raspuns .

Vlad Pavlovici

4 noiembrie 2013

Marian, deocamdata lacul e inchis, au loc diverse amenajari si cateva partide de evaluare. Detaliile care intereseaza publicul - conditii, reguli, preturi - vor fi publicate la inceputul anului viitor pe site-ul lacului.

Marian

3 noiembrie 2013

Domnul Vlad mai multe detali despre balda daca se poate .Va multumesc

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma