Varlaam schimba prefixul

Data: 28 octombrie 2013 2 comentarii

Varlaam 20,5kg 1

Dupa captura de 19kg inregistrata de Vlad Pavlovici, o noua stire interesanta de la Varlaam - un lac de langa Bucuresti, care urmeaza sa se deschida in aprilie 2014. Primul exemplar de peste 20kg a fost inregistrat de Peter Lero si Brad Radulescu, intr-o partida de 48 de ore. Trofeul a cantarit 20,5kg.

Desi se asezasera pe unul dintre cele mai productive standuri ale lacului, Peter si Brad n-au vazut nicio trasatura in primele 36 de ore ale partidei, lucru normal la Varlaam si care nu face decat sa confirme ca lacul e dificil si provocator. Avand insa incredere ca structurile pe care pescuiau - doua platouri pe apa libera si marginea unei insule - sunt alese corect, cei doi au nadit si au asteptat. In a doua noapte, au prins doi crap de 14,5kg si 14,8kg, iar dimineata, trofeul de 20,kg (un nou record personal pentru Peter Lero), urmat la cateva ore de un exemplar de 13,5kg. Toti pestii au venit pe locuri cu apa mica, la adancimi sub 1,5m.

Varlaam 20,5kg 2

Crapul de 20,5kg este cel mai mare crap prins pana acum in partidele-test facute la Varlaam, dar e posibil ca lacul sa contina si alti crapi de aceeasi talie sau chiar mai mari. Varlaam este un lac format pe o balastiera, foarte bogat in hrana naturala si cu un potential deosebit pentru peste mare. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

2 comentarii Adauga comentariu

Vasile Sandu

28 octombrie 2013

SUPERB !!!!!!!!!

Matei

28 octombrie 2013

Superb peste, sper sa treaca repede iarna asta si in Aprilie sa fiu pe balta asta!!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma