Varlaam in teste

Data: 04 noiembrie 2013 4 comentarii

Andi Sivu 1

Intr-o partida-test facuta la Varlaam la sfarsitul lunii octombrie, Andi Sivu a reusit sa prinda mai multe exemplare de doua cifre. Cei mai mari crapi au cantarit 18,5kg (comun) si 15,5kg (oglinda). Partida a durat patru zile. Varlaam este un lac situat la 25km sud de Bucuresti, care urmeaza sa fie deschis pentru pescarii de crap in aprilie 2014.

Aflat la prima intalnire cu lacul, Andi a ales un vad foarte pictural, dar care nu daduse nicio captura in partidele de test anterioare, facute de alti pescari. Mai mult decat atat, daca majoritatea capturilor de pana atunci fusesera prinse (pe alte vaduri) pescuind la adancimi mici, sub 1,5m, aproape de maluri, Andi a mers din nou impotriva curentului (si impotriva recomandarilor), balizand si pescuind pe praguri si platouri in mijlocul apei, la adancimi care depaseau 2m.

Andi Sivu 2

Dupa o perioada cu vreme inchisa, o saptamana de vreme calda a pus pestele in miscare si strategia lui Andi a dat rezultate exceptionale. Trasaturile au inceput in a doua zi a partidei si au continuat pana la final, cu crapi de la 13kg in sus, confirmand ca Varlaam ascunde exemplare de crap surprinzator de mari. Populatia de crap a lacului e inca insuficient cunoscuta, dar partidele-test de pana acum au produs trofee de pana la 20,5kg.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

4 comentarii Adauga comentariu

andi

4 noiembrie 2013

Ok Brad ne vedem săptamana asta din nou la balastiera!

Brad

4 noiembrie 2013

Am copiat montura...o folosesc la urmatoarea partida...super pesti !

Bogdan

4 noiembrie 2013

La fel ma gandesc si eu sa fac un sezon acolo cu partide mai lungi, dar daca se va exagera precum alte lacuri in ceea ce priveste pretul si devine exclusivista atunci..... Oricum promovarea este pe masura.

Matei

4 noiembrie 2013

Doamne ce lac, sper sa nu se exagereze cu pretul pe stilul Tancabesti. Asteptam cu nerabdare sa se anunte tarifele. Super pesti, super peisaje, chiar daca nu prind nimic tot as fi fericit.

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma