Trakker Superdome

Data: 08 martie 2017 0 comentarii

Trakker_Superdome_2

Cu ocazia expozitiei Carpin' On (11-12 martie 2017), un eveniment  important in calendarul crapist din Anglia, Trakker va lansa unul dintre cele mai mari corturi de crap de pe piata: Superdome. Cu dimensiuni impresionante - 3,80m latime, 3,70m adancime si 1,90m inaltime - cortul este proiectat sa poata adaposti trei pescari cu trei paturi, avand si suficient spatiu de depozitare pentru echipamentele lor. Superdome se adreseaza pescarilor iubitori de confort, care prefera corturile incapatoare si cat mai inalte, celor care fac partide lungi si, nu in ultimul rand, celor care au la dispozitie suficient spatiu pentru a-l instala, tinand cont ca pe unele lacuri standurile pot fi prea mici pentru un cort cu asemenea dimensiuni. Este cel mai mare cort produs pana acum de Trakker, depasind modelul Colossus, celebru pentru spatiul interior generos. In ciuda dimensiunilor, cortul poate fi ridicat - conform informatiilor publicate de Trakker - de o singura persoana.

Superdome este un cort de tip "pram hood", bazat pe designul modelului Trakker Armo, dar cu elemente de constructie noi si ingenioase. Este dotat cu doua usi de acces, una in fata cortului si alta in spate, ceea ce ar trebui sa contribuie la o buna ventilatie in sezonul cald. Cortul propriu-zis este "single skin" (materialul este poliester 210 Denier), dar are optiunea adaugarii unei capsule interne de plasa, cu podea integrata, care se cumpara separat si care il transforma intr-un cort "twin skin", cu pereti dubli, pentru a reduce condensul. Tot separat se poate cumpara si o folie de protectie pentru sezonul rece, "winter skin", care mareste suprafata utila a cortului in partea din fata. Ca noutate, cortul poate primi o capsula interna de plasa ("single capsule") care sa  acopere intreaga suprafata a cortului, la fel ca la alte corturi de tip "pram hood", sau poate primi doua capsule separate ("twin capsule"), care transforma cortul intr-un mic apartament cu doua camere separate, pentru doi pescari, si un culoar de trecere intre ele.

Trakker_Superdome_3

Preturile de catalog anuntate pentru Superdome il fac probabil cel mai scump cort de pe piata la ora actuala: £550 pentru cortul propriu-zis,  £250 pentru winter skin, £200 pentru capsula dubla. In total, £1000 pentru modelul complet echipat.  

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma