Toamna la Horgesti

Data: 14 septembrie 2013 0 comentarii

Toamna la Horgesti 1

Sezonul de toamna la Horgesti este in plina desfasurare, cu multe exemplare de crapi mari, trecuti de 15kg, prinse in ultimele saptamani. Ca noutate, populatia de crap s-a imbogatit cu aproximativ 30 de exemplare de 14-16kg, introduse in timpul verii, iar popularile cu crapi mari vor continua la sfarsitul toamnei.

Fata de anii trecuti, a crescut si populatia de raci a lacului, lucru care ofera acum crapului o sursa de hrana naturala de cea mai buna calitate si asigura un spor de crestere. Pentru pescarii de crap, racii pot pune unele probleme de prezentare a monturii, prin faptul ca ataca boiliesurile, de aceea sunt recomandate boiliesurile fierte si foarte bine deshidratate, folosite in primul rand ca momeala, dar si ca nada. La carlig, boiliesurile uscate de 24-26mm (eventual invelite in tub termo) sunt cea mai buna solutie pentru a tine la distanta racii si pestele mic. Cele mai bune rezultate s-au obtinut cu boiliesuri de tip fishmeal, cum ar fi Belachan de la Select Baits.

Toamna la Horgesti

Horgesti ramane un lac usor de abordat, fara agatatura, cu facilitati imbunatatite in raport cu anii trecuti si cu proiecte de amenajari noi, in defasurare. Ca nivel de dificultate, trebuie avut in vedere ca nu e un carpodrom, pestele trebuie cautat, iar localizarea ramane cel mai important aspect al unei partide. CarpOnline recomanda acest lac special, pe care saptamanile care urmeaza sunt una dintre cele mai bune perioade de pescuit ale anului.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma