Sufix Advance

Data: 18 martie 2018 0 comentarii

Sufix_Advance_1

Sufix anunta pentru sezonul 2018 un monofilament cu o formula noua, numit Advance. Este un fir care a primit premiul "Best New Mono Line" (cel mai bun monofilament nou aparut) la Efttex 2017 si pe care producatorul il prezinta ca fiind cel mai suplu, senzitiv si rezistent la abraziune monofilament pe care l-a produs pana acum. In mod obisnuit, astfel de specificatii nu se intalnesc in acelasi fir - monofilamentele foarte suple (cum este Ultra Knot, pentru a lua un exemplu din gama Sufix) nu sunt cele mai rezistente la abraziune, iar monofilamentele cu mare rezistenta la abraziune (cum ar fi Tritanium) nu sunt cele mai suple. Sufix Advance ​ofera insa toate aceste caracteristici datorita compozitiei sale, care combina molecule HMPE cu nylon. Sufix precizeaza ca moleculelele HMPE (high-modulus polyethylene)​ sunt cele folosite la fabricarea firelor textile. Procesul de fabricatie care permite folosirea acestor tipuri de materiale implica un nou tip de extrudare magnetica, potrivit informatiilor publicate de Sufix.  

Combinatia de materiale face ca Sufix Advance sa obtina o elasticitate redusa cu 50% in comparatie cu alte monofilamente. Rezistenta la nod este de pana la 96% din rezistenta liniara a firului, in cazul folosirii unui nod grinner, nod utilizat frecvent de pescarii de crap. Elasticitatea redusa imbunatateste semnalizarea trasaturii si controlul pestelui in timpul drilului. Sufix specifica faptul ca firul este mai putin afectat de impactul soarelui in comparatie cu alte monofilamente, ceea ce inseamna ca ar trebui sa poata fi folosit mai mult timp.

Sufix Advance este disponibil in Romania incepand din martie 2018. Firul se comercializeaza in doua culori (alb transparent si galben fluo) pe role cu diferite metraje. Pescarii de crap au la dispozitie firul doar in versiunea galben fluo (hi vis yellow) pe role mari, cu metraje de la 720m pana la 1000m. Rolele mari pot fi achizitionate pe diametre de la 0,18mm la 0,40mm. Preturile variaza intre 129 lei si 169 lei rola, in functie de metraj. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma