Sticky Baits la Expo F&H

Data: 20 martie 2018 0 comentarii

Sticky_Baits_la_Expo_FH_1

Firma engleza de nada Sticky Baits va fi prezenta la Expo Fishing & Hunting 2018 - care se va desfasura la Romexpo Bucuresti, Pavilionul A, in perioada 22-25 martie - prin intermediul Doctor Fishing, distribuitorul autorizat in Romania. Doctor Fishing pune la dispozitia pescarilor toata gama produselor Sticky Baits, care include atat boiliesuri consacrate, cum ar fi Krill, Manilla sau Bloodworm, cat si numeroase produse complementare - mixuri de boilies si de pop-up, boiliesuri critic echilibrate, pop-up-uri standard si fluo, atractanti, extracte naturale, groundbait-uri, lichide nutritive. Krill este boiliesul cel mai cunoscut al firmei si a dat rezultate foarte bune pe apele din Romania.

Un alt punct de interes in oferta Sticky Baits este colectia foarte bogata de ingrediente pentru boilies, care cuprinde zeci produse printre care faina de peste Norse LT94, faina predigerata Sopropeche CPSP90, Sluis CLO, extract de Belachan, faina de krill antarctic, WPC 80, extract de drojdie Brocacel, pudra de fenugreek, pudra de ficat, extract de GLM, stimulator de apetit Addarome Squid, lichide hidrolizate si multe altele. Exista si cateva noutati care vor fi prezentate cu ocazia Expo Fishing & Hunting, cum ar fi faina de sepie (squid meal) produsa de Sopropeche si lichidul Tuna Hydrolysate.

Sticky_Baits_la_Expo_FH_2

Doctor Fishing a devenit in ultimii ani unul dintre principalii furnizori de ingrediente pentru boilies din Romania, datorita calitatii produselor si preturilor competitive, la fel cum Sticky Baits a devenit una dintre cele mai importante firme de nada de pe piata britanica. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma