Spotted Fin

Data: 26 martie 2017 0 comentarii

Spotted_Fin_2

Produsele firmei britanice Spotted Fin vor fi disponibile in Romania incepand de la sfarsitul lunii martie prin intermediul Big Fish, care va functiona ca distribuitor exclusiv. Spotted Fin este un brand nou, aparut pe piata in martie 2016, care se adreseaza atat pescarilor de crap, cat si celor si de stationar. Portofoliul firmei include o gama larga de nade si ingrediente, ca si o serie de componente pentru monturi (carlige, fire de forfac, materiale PVA si alte accesorii). 

In Marea Britanie, cele mai cunoscute produse Spotted Fin sunt boiliesurile Catalyst, pe baza de proteine lactice si vegetale, enzime si drojdii. Boiliesurile proaspete sunt prezentate de producator ca fiind active. Alaturi de boiliesurile propriu-zise, exista si o serie de produse complementare - mix de boilies, pasta de boilies, dip nutritiv, boiliesuri de carlig, diverse pop-up-uri. 

Spotted_Fin_3

Un punct de interes pentru pescarii din Romania este faptul ca Spotted Fin a lansat si o gama de pop-up-uri de mare atractie sub semnatura lui Frank Warwick. Exista cinci sortimente in culori si arome diferite: Miracle Berry (cu aroma de Buchu), Masala Spice (cu aroma de condimente indiene), Classic Corn (cu aroma porumb), Caramel Cream (cu aroma de frisca si caramel) si Fruit Zing (cu aroma de frisca si citrice). Pop-up-urile sunt disponibile pe diametre de 12mm si 15mm. Separat, se pot cumpara spray-uri de atractie cu aceleasi arome, pentru aditivare suplimentara.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma