RidgeMonkey RM-Tec

Data: 17 ianuarie 2018 0 comentarii

Ridge_Monkey_RM-Tec_4

Firma britanica RidgeMonkey a lansat recent prima sa gama de carlige, sub numele de RM-Tec. Gama contine patru modele, pe marimile 2, 4, 6 si 8, in versiuni cu si fara spin. Cele patru modele se numesc Beaked Point (carlig de tip wide gape, cu tija scurta, deschidere larga si varf curbat, recomandat pentru pescuitul cu boiliesuri scufundatoare sau critic echilibrate ), Chod (carlig cu tija scurta, ochet inclinat spre exterior si varf drept, recomandat pentru pentru fire si monturi rigide, cum ar fi montura chod sau montura rigida articulata), Curved Shank (model clasic cu tija curbata, ochet si varf drept, se poate folosi intr-o mare varietate de monturi) si Straight Point (carlig de tip continental, foarte robust, cu tija scurta si varf drept, recomandat la pescuitul in agatatura). 

Conform informatiilor furnizate de producator, carligele au trecut printr-o faza elaborata de dezvoltare inainte de aparitia pe piata si sunt extrem de ascutite. Toate carligele au un finisaj gri-mat si sunt fabricate din otel norvegian. Un element de interes pentru public este ambalarea carligelor in cutii bine etichetate si prevazute cu suport. Folosirea cutiilor cu suport a fost adoptata de mai multe firme in ultimii ani si este considerata un aspect care protejeaza varful carligului, pentru ca fiecare carlig este fixat pe suport si nu intra in contact cu celelalte carlige. Cutiile carligelor RidgeMonkey RM-Tec sunt proiectate sa incapa perfect in cutiile obisnuite pentru accesorii.

Ridge_Monkey_RM-Tec_2

Pretul recomandat de vanzare este de 4,99 lire sterline pentru o cutie cu zece bucati. In Romania, carligele RidgeMonkey RM-Tec sunt distribuite de Big Fish.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma