Pescuitul crapului

Data: 26 februarie 2019 0 comentarii

Pescuitul_crapului_cu_Victor_Costache_1

MarelePescar, unul dintre cele mai importante magazine de pescuit din Romania, anunta lansarea unei serii de filme educationale intitulate "Pescuitul crapului". Este un proiect realizat in colaborare cu Victor Costache, pescar cunoscut si colaborator al revistei CarpOnline. Filmele se adreseaza pescarilor de orice nivel, de la incepatori la avansati, si sunt gandite sa ofere informatii utile atat celor aflati in cautarea anumitor produse, cat si celor care doresc sa afle mai multe despre echipamentul pe care il detin. Un element esential al seriei de filme "Pescuitul crapului" este faptul ca pune un mare accent pe informare si educatie. Alt aspect demn de semnalat este ca materiale sunt filmate, prezentate si montate profesionist, la un nivel rar intalnit in domeniul audio-vizual de pescuit din Romania.

Seria este structurata in episoade video dedicate cate unui subiect de ordin tehnic. Exceptie face primul episod al seriei, care evidentiaza cateva elemente general valabile, utile in cadrul oricarei achizitii, indiferent de domeniu. Fiecare episod este impartit in mai multe capitole scurte, prezentate sub forma de playlist (lista capitolelor). Astfel, pescarul poate viziona si extrage rapid doar informatia care il intereseaza, fara sa fie nevoit sa urmareasca intreg episodul. Toate materialele video din seria "Pescuitul crapului" vor fi publicate periodic atat pe canalul de YouTube al magazinului, cat si pe blogul MarelePescar.

Pescuitul_crapului_cu_Victor_Costache_3

MarelePescar este un magazin fondat in anul 2011, care comercializeaza articole de pescuit si outdoor. Magazinul a avut o evolutie spectaculoasa in ultimii ani. Oferta magazinului include peste 70.000 de produse, cele mai multe dintre ele fiind expuse intr-un showroom cu o suprafata de 500 de metri patrati situat la cateva minute de centrul Bucurestiului. Clientii pot comanda produsele si interactiona cu consultantii MarelePescar atat in magazin, cat si online. Site-ul magazinului ofera o  interfata grafica moderna, cu functii de filtrare si cautare si informatii detaliate, care ajuta pescarii sa gaseasca echipamentele sau nadele de care au nevoie.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma