STIRI
  • Dynamite Baits Hit N' Run

    CarpOnline

    Dynamite Baits Hit N' Run

    Dynamite Baits va produce incepand din sezonul 2019 o gama de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate fluo, numita Hit N' Run, creata in colaborare cu Rob Hughes. Gama va include trei sortimente de pop-up-uri si unul de wafters.

    Mai mult >>
  • Wafters Dynamite Baits

    CarpOnline

    Wafters Dynamite Baits

    Pentru sezonul 2019, Dynamite Baits a anuntat lansarea unei game de boiliesuri critic echilibrate cilindrice rulate pe mixurile premium ale firmei - Source, Complex-T, Crave, Monster Tiger Nut si Red Amo.

    Mai mult >>
  • Proiectul Polcesti

    CarpOnline

    Proiectul Polcesti

    Intr-o noua partida de testare a lacului Polcesti, Vlad Pavlovici a prins o "oglinda" de 23kg, unul dintre cele mai spectaculoase trofee din colectia lacului. Lacul urmeaza sa se deschida oficial pentru public la inceputul sezonului 2019.

    Mai mult >>
  • Capturi la Polcesti

    CarpOnline

    Capturi la Polcesti

    Lacul Polcesti, aflat intr-un proces de pregatire in vederea deschiderii la pescuit pentru public, continua sa produca o galerie de crapi mari. Intr-o partida recenta, Vlad Pavlovici a reusit sa prinda trei exemplare de peste 20kg.

    Mai mult >>
  • Lacuri in teste: Polcesti

    CarpOnline

    Lacuri in teste: Polcesti

    Intr-o prima partida facuta pe lacul Polcesti, la inceputul lunii octombrie, Vlad Pavlovici a prins un trofeu de 24,5kg, alaturi de alte exemplare intre 15kg si 18kg. Polcesti urmeaza sa fie dezvoltat ca lac de crap - in special ca lac de trofee.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma