STIRI
  • Noutati Dynamite Baits

    CarpOnline

    Noutati Dynamite Baits

    Dynamite Baits a anuntat patru sortimente noi de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate (wafters), care vor completa gama de produse Hit N' Run, realizata in colaborare cu Rob Hughes.

    Mai mult >>
  • Crapi mari la Horgesti

    CarpOnline

    Crapi mari la Horgesti

    Surprize la Horgesti: navodirea obisnuita de toamna, desfasurata in octombrie, a produs o galerie de crapi mari, intre care zece exemplare de peste 21,8kg si doua trofee de 24,5kg si 25kg pe care administratia lacului nu le cunostea.

    Mai mult >>
  • Trofeu de 47,8kg

    CarpOnline

    Trofeu de 47,8kg

    Intr-o partida facuta la inceputul lunii noiembrie pe lacul Euro Aqua din Ungaria, un pescar din Bulgaria, Georgi Georgiev, a inregistrat doua capturi de 41,05kg si 47,82kg, prinse la boiliesuri Select Baits.

    Mai mult >>
  • Sticky Baits la Horgesti

    CarpOnline

    Sticky Baits la Horgesti

    In perioada 25-29 septembrie, la Horgesti, s-a desfasurat un concurs de pescuit la care au participat 24 de echipe. Concursul a fost castigat de echipa formata din Cristian Andrei si Cristian Brebu, sponsorizata de firma britanica Sticky Baits.

    Mai mult >>
  • Horgesti 20+

    CarpOnline

    Horgesti 20+

    Intr-o partida desfasurata saptamana aceasta pe lacul Horgesti din apropiere de Bacau, Vlad Pavlovici si Mihai Perianu au reusit sa prinda mai multe exemplare mari, cu greutati intre 18kg si 20kg, plus doua trofee de 21,7kg si 22,5kg, care sunt cei mai mari crapi inregistrati la Horgesti in ultimii ani.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma