STIRI
 • Noutati de la Horgesti

  CarpOnline

  Noutati de la Horgesti

  La jumatatea sezonului 2018, lacul Horgesti, ​unul dintre cele mai importante lacuri de crap din tara, anunta o populare cu exemplare "de doua cifre" si constructia unor cabane din lemn care pot fi inchiriate de clientii lacului.

  Mai mult >>
 • Captura cu repetitie

  CarpOnline

  Captura cu repetitie

  In doua partide consecutive facute pe Tancabesti, la interval de trei saptamani, Vlad Pavlovici prinde acelasi crap, pe acelasi stand si - coincidenta perfecta - exact in acelasi loc. Nada folosita: boiliesuri Complex-T produse de Dynamite Baits.

  Mai mult >>
 • Shimano Aero Technium Mgs

  CarpOnline

  Shimano Aero Technium Mgs

  Shimano a lansat recent cea mai noua versiune a mulinetei Aero Technium MGS, care este varful de gama al mulinetelor pentru pescuit la crap sau pentru sufcasting. Mulineta se produce in doua versiuni: XTC, de culoare neagra, si XSC, de culoare argintie. 

  Mai mult >>
 • Boiliesuri intarite Select Baits

  CarpOnline

  Boiliesuri intarite Select Baits

  Select Baits anunta aparitia unei game de boiliesuri de carlig intarite, formate din sase sortimente: Belachan, Meat & Fish, Hot Fish, Super Squid, Liver Spice, Bio-Krill. Boiliesurile pot fi comandate direct de la Select Baits sau prin intermediul Big Fish.

  Mai mult >>
 • Capturi la Tancabesti

  CarpOnline

  Capturi la Tancabesti

  Intr-o partida facuta pe Tancabesti la jumatatea lunii mai, Vlad Pavlovici pune pe saltea doi crapi de peste 20kg, testand boiliesurile Complex-T produse de Dynamite Baits.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish