STIRI
 • Ultegra 5500 Ci4+ XTC

  CarpOnline

  Ultegra 5500 Ci4+ XTC

  Shimano a anuntat aparitia mulinetei Ultegra 5500 Ci4+ XTC, versiunea mai mica a modelului Ultegra 14000 Ci4+ XTC lansat in urma cu cateva luni. Mulineta urmeaza sa fie disponibila in Romania la sfarsitul lunii mai.

  Mai mult >>
 • Shimano Ultegra Spod XTD

  CarpOnline

  Shimano Ultegra Spod XTD

  Shimano a anuntat ca gama mulinetelor Ultegra se va imbogati cu un model nou, conceput pentru marcaj si nadire. Noua mulineta se numeste Shimano Ultegra Spod XTD si va fi disponibila in Romania la sfarsitul lunii mai 2018.

  Mai mult >>
 • Sticky Baits la Expo F&H

  CarpOnline

  Sticky Baits la Expo F&H

  Firma engleza de nada Sticky Baits va fi prezenta la Expo Fishing & Hunting 2018 – care se va desfasura la Romexpo Bucuresti, Pavilionul A, in perioada 22-25 martie – prin intermediul Doctor Fishing, distribuitorul autorizat in Romania. 

  Mai mult >>
 • Sufix Advance

  CarpOnline

  Sufix Advance

  Sufix anunta pentru sezonul 2018 un monofilament cu o formula noua, numit Advance. Este un fir pe care producatorul il prezinta ca fiind cel mai suplu, senzitiv si rezistent la abraziune monofilament pe care l-a produs pana acum

  Mai mult >>
 • Haith's la Expo F&H

  CarpOnline

  Haith's la Expo F&H

  Producatorul britanic Haith's va fi prezent la Expo Fishing & Hunting prin intermediul Doctor Fishing, distribuitor autorizat Haith's in Romania. Expo Fishing & Hunting se va desfasura in perioada 22-25 martie 2018 la Bucuresti.

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish