STIRI
  • Carp Spirit V-Curve

    CarpOnline

    Carp Spirit V-Curve

    Carp Spirit a anuntat lansarea pe piata a unui nou model de carlig pentru pescuitul la crap, numit V-Curve. Este un carlig cu o forma atipica, elementul cel mai deosebit fiind curbura in V. Va fi disponibil in doua variante - standard si XS, cu 30% mai rezistent.

    Mai mult >>
  • Crap de 30kg la Horgesti

    CarpOnline

    Crap de 30kg la Horgesti

    Cu ocazia navodirii de toamna, desfasurate in prima jumatate a lunii noiembrie, lacul Horgesti a inregistrat nu mai putin de zece exemplare intre 24kg si 30kg. Este cea mai importanta recolta de crapi mari din istoria lacului.

    Mai mult >>
  • Sticky Baits - record national

    CarpOnline

    Sticky Baits - record national

    La sfarsitul lunii octombrie, a fost prins pe lacul Cetariu de langa Oradea un crap-oglinda de 37,3kg - este cel mai mare exemplar de crap inregistrat in Romania in ultimele decenii. Autorul capturii este un pescar din Baia Mare, Daniel Nedelea.

    Mai mult >>
  • Sticky Baits Salmon Meal

    CarpOnline

    Sticky Baits Salmon Meal

    Gama de ingrediente Sticky Baits s-a imbogatit cu un produs nou: Salmon Meal, o faina de peste produsa din somon si prelucrata la temperaturi scazute. Ingredientele Sticky Baits sunt comercializate in Romania de Doctor Fishing.

    Mai mult >>
  • Nou record la Horgesti

    CarpOnline

    Nou record la Horgesti

    Lacul de la Horgesti a produs in acest sezon o serie impresionanta de crapi mari, care confirma tendinta din ultimii ani. Luna trecuta s-au inregistrat numeroase capturi de peste 20kg, intre care si un nou record al lacului, cu o greutate de 25,2kg.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma