STIRI
 • Septembrie la Horgesti

  CarpOnline

  Septembrie la Horgesti

  Intr-o partida desfasurata la Horgesti la jumatatea lunii septembrie, Vlad Pavlovici a prins un crap de 19,2kg, cea mai mare captura inregistrata in acest sezon pe lacul de langa Bacau. Nada folosita a constat in boiliesuri Dynamite Baits The Source.

  Mai mult >>
 • Shimano Tribal TX9A

  CarpOnline

  Shimano Tribal TX9A

  Cea mai noua lanseta de crap anuntata de Shimano se numeste Tribal TX9A si inlocuieste modelul Tribal TX9, care a iesit din productie. Modelul Tribal TX9A Intensity de 3,90m va fi disponibil in Romania la sfarsitul lunii septembrie.

  Mai mult >>
 • Shimano Sync & Trench

  CarpOnline

  Shimano Sync & Trench

  Shimano a anuntat ca va lansa doua noi game de bagajerie in seria Tribal, numite Sync si Trench. Cele doua game includ peste 50 de piese. Noile modele urmeaza sa apara pe piata din Romania incepand din sezonul 2019. 

  Mai mult >>
 • Shimano Isolate Baits

  CarpOnline

  Shimano Isolate Baits

  Shimano a anuntat ca isi va deschide propria firma de nada, sub numele de Shimano Isolate Baits, si a publicat o serie de informatii preliminare despre viitoarele produse. Nadele Shimano urmeaza sa fie disponibile pentru public incepand de la 1 martie 2019. 

  Mai mult >>
 • BD Baits la Total Fishing

  CarpOnline

  BD Baits la Total Fishing

  Magazinul Total Fishing, unul dintre cele mai importante magazine de pescuit din Romania, anunta lansarea oficiala a gamei de nade BD Baits, care va avea loc sambata 14 iulie, incepand cu ora 10.30, la sediul magazinului din Bucuresti. 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish