STIRI
 • Pescuitul crapului

  CarpOnline

  Pescuitul crapului

  MarelePescar, unul dintre cele mai importante magazine de pescuit din Romania, anunta lansarea unei serii de filme pentru toate categoriile de pescari, intitulate "Pescuitul crapului" - un proiect educational realizat in colaborare cu Victor Costache.

  Mai mult >>
 • Shimano SpeedMaster XTC

  CarpOnline

  Shimano SpeedMaster XTC

  Shimano a anuntat o ​noua mulineta de crap cu tambur long cast. Mulineta se numeste Speed​Master XTC si va fi disponibila pe piata incepand din aprilie 2019, la un pret de catalog de 140 de euro. 

  Mai mult >>
 • Noutati de la Polcesti

  CarpOnline

  Noutati de la Polcesti

  Lacul Polcesti va fi deschis pentru pescuitul la crap incepand din martie 2019. Avand exemplare de crap de 20-25kg, confirmate in teste, si taxe accesibile, Polcesti se anunta ca un​ lac foarte promitator ​pentru pescarii pasionati de trofee.​ 

  Mai mult >>
 • Dynamite Baits Hit N' Run

  CarpOnline

  Dynamite Baits Hit N' Run

  Dynamite Baits va produce incepand din sezonul 2019 o gama de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate fluo, numita Hit N' Run, creata in colaborare cu Rob Hughes. Gama va include trei sortimente de pop-up-uri si unul de wafters.

  Mai mult >>
 • Wafters Dynamite Baits

  CarpOnline

  Wafters Dynamite Baits

  Pentru sezonul 2019, Dynamite Baits a anuntat lansarea unei game de boiliesuri critic echilibrate cilindrice rulate pe mixurile premium ale firmei - Source, Complex-T, Crave, Monster Tiger Nut si Red Amo.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish