STIRI
 • Shimano Bull's Eye 9120

  CarpOnline

  Shimano Bull's Eye 9120

  Colectia mulinetelor de tip long cast, pentru aruncari la mare distanta, produse de Shimano s-a imbogatit in acest an cu un nou model "made in Japan": Bull's Eye 9120. Este o mulineta JDM care n-a fost niciodata accesibila pe piata europeana pana in 2018.

  Mai mult >>
 • Proiectul Polcesti

  CarpOnline

  Proiectul Polcesti

  Intr-o noua partida de testare a lacului Polcesti, Vlad Pavlovici a prins o "oglinda" de 23kg, unul dintre cele mai spectaculoase trofee din colectia lacului. Lacul urmeaza sa se deschida oficial pentru public la inceputul sezonului 2019.

  Mai mult >>
 • Capturi la Polcesti

  CarpOnline

  Capturi la Polcesti

  Lacul Polcesti, aflat intr-un proces de pregatire in vederea deschiderii la pescuit pentru public, continua sa produca o galerie de crapi mari. Intr-o partida recenta, Vlad Pavlovici a reusit sa prinda trei exemplare de peste 20kg.

  Mai mult >>
 • Lacuri in teste: Polcesti

  CarpOnline

  Lacuri in teste: Polcesti

  Intr-o prima partida facuta pe lacul Polcesti, la inceputul lunii octombrie, Vlad Pavlovici a prins un trofeu de 24,5kg, alaturi de alte exemplare intre 15kg si 18kg. Polcesti urmeaza sa fie dezvoltat ca lac de crap - in special ca lac de trofee.

  Mai mult >>
 • Septembrie la Horgesti

  CarpOnline

  Septembrie la Horgesti

  Intr-o partida desfasurata la Horgesti la jumatatea lunii septembrie, Vlad Pavlovici a prins un crap de 19,2kg, cea mai mare captura inregistrata in acest sezon pe lacul de langa Bacau. Nada folosita a constat in boiliesuri Dynamite Baits The Source.

  Mai mult >>
Claumar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish