STIRI
 • Rob Hughes la Varlaam

  CarpOnline

  Rob Hughes la Varlaam

  Rob Hughes, unul dintre cei mai cunoscuti pescari englezi, a facut recent o partida de 48 de ore pe Sectorul B de la Varlaam. Partida a fost filmata pentru programul TV sustinut de Rob si pentru o serie de materiale cu subiect tehnic realizate pentru Dynamite Baits.

  Mai mult >>
 • Total Fishing la Expo F&H

  CarpOnline

  Total Fishing la Expo F&H

  ​Magazinul Total Fishing este prezent la Expo Fishing & Hunting in perioada 28-31 martie cu un stand de anvergura. In acelasi timp, magazinul desfasoara o campanie de reduceri de pana la 30% pentru numeroase branduri.

  Mai mult >>
 • Shimano Casting Day

  CarpOnline

  Shimano Casting Day

  Normark Sport Romania - in colaborare cu Vlad Pavlovici si Mihai Perianu - anunta o noua zi de casting cu lansete si mulinete Shimano. Evenimentul va avea loc duminica 1​7 martie, de la ora 1​2​.00, pe lacul ​Sacosu Turcesc de langa Timisoara.

  Mai mult >>
 • Shimano Casting Day

  CarpOnline

  Shimano Casting Day

  Normark Sport Romania - in colaborare cu Vlad Pavlovici - anunta o noua zi de casting cu lansete si mulinete Shimano. Evenimentul va avea loc duminica 1​0​ martie, de la ora 1​2​.00, pe lacul ​Varlaam, si este deschis tuturor celor interesati.​

  Mai mult >>
 • Noutati Sufix 2019

  CarpOnline

  Noutati Sufix 2019

  Gama de fire monofilament produse de Sufix va include in sezonul 2019 o serie de noutati care pot fi de interes pentru pescarii de crap: Sufix Advance in versiuni de culoare verde si alb-transparent, Sufix Synergy sau Sufix Key Lime IGFA.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish