Noutati CC Moore

Data: 07 ianuarie 2017 0 comentarii

Noutati_CCM_2017_2

CC Moore lanseaza in ianuarie 2017 doua lichide nutritive noi: Hot Chorizo Extract si Liquid GLM Extract. Hot Chorizo este un lichid picant si sarat, cu o aroma de carnati condimentati, de unde si numele produsului (chorizo este un sortiment de carnati afumati produs in mod traditional in Spania si Portugalia). Liquid GLM este o versiune lichida a extractului de GLM, unul dintre cei mai apreciati aditivi naturali de atractie folositi in retete de boilies. Ambele lichide sunt concepute mai ales pentru boiliesurile pe baza de fainuri de peste si carne, dar se pot folosi si cu alte feluri de boilies. Doza recomandata de producator este de 30ml pe kilogramul de mix, cu precizarea ca se pot folosi si doze mai mari, pentru atractie sporita.

Pe langa cele doua produse noi, CC Moore relanseaza si un produs care nu e nou, dar disparuse de cativa ani din oferta producatorului englez: Red Venom. Este un lichid nutritiv dulce si uleios (uleiul din compozitie este vegetal, iar produsul se poate utiliza cu succes pe apa rece), pe baza de ardei rosu. Are o culoare rosie intensa, care se transfera asupra nadei, de altfel una dintre functiile lui este cea de colorant natural. Red Venom este un lichid multifunctional, folosit in retete de boilies, in dipuri sau pur si simplu pentru aditivarea pasturilor si peletelot. Vechii utilizatori ai nadelor CC Moore il cunosc foarte bine, fiind o componenta a dipului si partii lichide pentru boiliesurile Meteor.

Noutati_CCM_2017_1

A treia noutate anuntata de CC Moore este una de ordin administrativ. Firma va inchide in urmatoarele luni divizia de furaje pentru zootehnie care fusese primul ei de obiect de activitate, la infiintare, si va investi in devoltarea diviziei de nade, care va deveni activitatea principala firmei. Personalul, spatiile de depozitare si logistica alocate anterior segmentului de furaje vor fi transferate diviziei de nade, ceea ce va insemna o crestere a capacitatilor firmei. 

 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma