Noiembrie la Varlaam

Data: 11 noiembrie 2013 1 comentariu

Noiembrie la Varlaam 1

Testele au continuat pe balastiera de la Varlaam in primele zile din noiembrie, profitand si de vremea neobisnuit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi care au depasit 20 de grade Celsius. Varlaam este un lac aflat la 25km sud de Bucuresti, care urmeaza sa fie deschis pentru pescarii de crap incepand din aprilie 2014.

Intr-o partida de 72 de ore, Pompiliu Mihai a pus pe saltea trei exemplare cu greutati de 15,5kg, 16kg si 17,5kg. Pompiliu a ales un loc care daduse rezultate si in alte partide, pescuind pe marginea unui prag, care cobora pana la o adancime de 2m, nadind cu boiliesuri de 20mm si avand o montura cu un "om de zapada" de 16+12mm. Capturile au venit din a doua zi a partidei, la cateva ore dupa ce vantul a inceput sa bata catre zona nadita.

Noiembrie la Varlaam 2

Testele desfasurate la Varlaam in octombrie-noiembrie urmaresc sa evalueze potentialul de crap mare al lacului, in vederea deschiderii din 2014. In ultimele saptamani au aparut din ce in ce mai multe exemplare trecute de 15kg, pescuitul nefiind insa deloc simplu. Tipic pentru balastiere, crapii se hranesc pe zone foarte restranse si trasaturile sunt rare, insa toti pestii sunt "de doua cifre" (majoritatea, de la 12-13kg in sus) si n-au mai fost prinsi niciodata. 

 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

Costica E

12 noiembrie 2013

Felicitari, arata ca un colt de rai. Abia astept primavara!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma