Nashbait 2015

Data: 23 ianuarie 2015 0 comentarii

Nashbait_The_Key

Intr-o miscare fara precedent in lumea producatorilor de boilies, firma engleza Nash a decis sa-si schimbe radical intreaga gama de nade. Zeci si zeci de produse cunoscute, unele celebre, cu o istorie de cateva decenii in spate, au fost eliminate si nu vor mai fi disponibile in 2015. Pentru pescarii cu experienta, care cunosc gama Nash Bait si evolutia ei, surpriza este totala. Au disparut boiliesuri de traditie ca Monster Pursuit, mixuri renumite ca S-Mix sau Amber Attractor, atractanti clasici ca Shellfish Sense Appeal si arome de rezonanta ca Scopex sau Monster Crab. Vechile mixuri, boiliesuri-shelf life, pop-up-uri, arome, lichide nutritive - site-ul Nash le listeaza pe toate ca fiind discontinued. Scoase din productie definitiv. Cand stocurile actuale se vor termina, vor fi istorie.

Cu ce vor fi inlocuite? Pentru urmatoarele luni, Nash anunta lansarea in etape a trei game de boiliesuri si produse complementare noi: The Key, TG Active si 4G Squid. Primul dintre ele ca disponibilitate este The Key. Toate trei sunt descrise ca fiind boiliesuri superioare, cu valoare nutritiva ridicata. The Key este prezentat ca un fishmeal complex si va fi vandut numai sub forma de boilies proaspat, in stare congelata, deci va fi disponibil probabil doar in Marea Britanie. TG Active este un boilies care, printre altele, contine extracte de krill si sepie si proteine de peste solubile, iar ca element de atractie foloseste o combinatie bogata de condimente si uleiuri esentiale. 4G Squid este a patra generatie a boiliesului care s-a bucurat de cel mai mare succes in istoria firmei, Scopex Squid Livers, si va continua sa contina, ca si predecesorii lui, excelentul extractul de sepie comercializat de Nash.

Nashbait_TG_Active

E de presupus ca decizia firmei Nash de a-si modifica integral gama de nade se bazeaza pe motive solide, dar e greu de anticipat daca produsele noi vor avea priza la public, mai ales ca The Key atinge un prag psihologic in materie de preturi - 15 lire sterline pe kilogram. Alt element surprinzator este ca mixurile de boilies nu mai sunt disponibile ca in trecut, vanzarile vor consta doar in boiliesuri gata facute. Singura "concesie" facuta sistemului clasic de a-si promova boiliesurile este ca toate cele trei boiliesuri noi vor fi insotite de o serie de produse complementare: pop-up-uri, pasta de boilies, pelete pasturi si dipuri.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma