Nash Pinpoint

Data: 12 ianuarie 2018 0 comentarii

Nash_Pinpoint_1

Nash Tackle a anuntat o noua colectie de carlige, realizata in colaborare cu firma germana Pinpoint Hooks. Fondata de Marc Voosen, Pinpoint Hooks este o firma care s-a facut cunoscuta in ultimii ani atat prin servicii de ascutire manuala a carligelor altor firme, cat si printr-o gama proprie de carlige ascutite manual, numita NexGen. In paralel, Pinpoint Hooks vinde si diverse accesorii pentru ascutirea carligelor sau pentru intretinerea carligelor ascutite.  

Colectia de carlige Nash ascutite cu tehnologia Pinpoint include o serie de modele bine cunoscute, cum ar fi Fang X, Twister si Chod Twister, dar si cateva modele noi si interesante, cum ar fi Long Shank Twister (vechiul Twister intr-o versiune cu tija lunga) sau Fang Gyro, un carlig cu tija curbata pe ochetul caruia a fost montat un vartej, pentru a putea fi folosit in monturi bazate pe rotatia carligului, cum sunt montura 360 de grade sau noua montura Ronnie. Cea mai surprinzatoare aparitie in gama Nash Pinpoint este un carlig de tip wide gape numit Claw, a carui curbura este realizata din linii drepte. Modelul Claw inlocuieste vechile modele de tip wide gape Fang Gaper si Fang Uni, care nu se mai produc. 

Nash_Pinpoint_2

Noile carlige Nash Pinpoint sunt prezentate de producator ca fiind cu 50% mai robuste decat modelele vechi, fiind in acelasi timp mai usoare. Carligele vor fi produse in doua versiuni - cu si fara spin - si sunt asteptate sa fie disponibile pe piata la sfarsitul lunii ianuarie, la un pret de 4,99 lire sterline pentru un pachet de zece bucati. Alaturi de carlige, gama Nash Pinpoint va include si accesoriile pentru ascutirea manuala a carligelor - lupa, menghina, pila, vaselina, vaselina, marker.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma