Hot Fish & GLM

Data: 18 noiembrie 2017 0 comentarii

DB_Hot_Fish_GLM_1

Dynamite Baits anunta un nou boilies pentru sezonul 2018: Hot Fish & GLM. Boiliesul va fi disponibil in gama Hi Attract si a fost conceput si testat in colaborare cu Emir Caro, principalul consultant Dynamite Baits in Germania, fost detinator al recordului mondial la crap comun si singurul pescar german care are la activ mai multe de zece capturi de peste 30kg.

Ca reteta, Hot Fish & GLM este un boilies pe baza de fainuri de peste in combinatie cu birdfood-uri si condimente asiatice. Atractantii principali sunt extractul de GLM si pudra de usturoi. Boiliesul nu contine niciun fel de arome sau aditivi sintetici si nici coloranti. In testele cu Hot Fish & GLM, Emir Caro a inregistrat o captura de 35kg la Sumbar, in Croatia, si un exemplar de peste 30kg pe un lac nou, in Germania. 

Boiliesurile Hot Fish & GLM vor fi disponibile incepand din sezonul 2018, la pungi de 1kg, pe diametre de 15mm si 20mm, si la pungi de 350g, pe diametrul de 26mm (boiliesuri usor intarite, pentru carlig). Gama de produse va include, alaturi de boiliesuri, si po-up-uri complementare, plus un lichid atractant. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma