Gardner Rigga

Data: 05 ianuarie 2018 0 comentarii

Gardner_Rigga_1

Firma engleza Gardner Tackle a anuntat o noua gama de carlige, compusa (pentru moment, cel putin) din doua modele. Gama se numeste Rigga, iar cele doua modele care fac parte din ea sunt Beaked Chod Rigga (BCR), un carlig  dedicat monturilor legate cu fire rigide, in special monturilor chod, si Curved Shank Rigga (CVR), un carlig cu tija curbata, compatibil cu numeroase monturi si fire.

Modelul CVR este o interpretare noua a foarte popularelor carlige cu tija curbata, care pot fi gasite la toti producatorii importanti de carlige pentru pescuitul la crap. Gardner avea deja un carlig cu tija curbata, Mugga, model cu o veche istorie pe piata si cu succes de public. CVR are o forma intentionat diferita de Mugga si este prezentat de producator ca fiind un carlig care da rezultate bune atat cu monturi clasice pentru boiliesuri scufundatoate, cum ar fi blow-back, cat si cu monturi de pop-up, cum este montura 360 de grade. BCR se adreseaza categoriei foarte largi de pescari din Anglia (si nu numai) care prefera monturile rigide, in special pentru pescuit lansat. Montura chod sau montura rigida articulata domina acest segment si fiecare producator de carlige face eforturi sa fie competitiv cu un carlig dedicat. BCR este un carlig cu tija dreapta, varf curbat si ochetul aplecat spre exterior.

Gardner_Rigga_2

Carligele au un finisaj de teflon si sunt ambalate in cutii cu suport. Suportul fixeaza fiecare carlig in asa fel incat sa nu se miste la transport. Gardner a anuntat ca noile carlige Rigga vor fi disponibile din ianuarie 2018, in versiuni cu si fara spin. Pretul recomandat de vanzare va fi de £4,99 pentru un pachet de zece carlige. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma