Field-testing Select Baits

Data: 23 februarie 2018 0 comentarii

Field-testing_Select_Baits_1

Testarea boiliesurilor este un proces amplu, complex, care poate lua foarte mult timp (uneori, de ordinul anilor), motiv pentru care numeroase firme de nada din toata Europa apeleaza la consultanti si la field-testeri. Consultantii sunt colaboratori apropiati ai firmei, care au o implicare consistenta in dezvoltarea firmei si pot fi remunerati sub o forma sau alta, in timp ce field-testerii sunt colaboratori ocazionali, care pot primi nada gratuit sau la un pret redus, in functie de politica fiecarei firme. Un field-tester este un "pilot de incercare" pentru un anumit produs, pe care il poate testa intr-una sau mai multe partide. In jurul firmelor de nada s-a dezvoltat un adevarat fenomen al field-testingului, prin care zeci sau eventual sute de pescari pot cumpara boiliesuri la un pret redus ca sa le testeze. Pentru pescari, exista in primul rand atractia pretului, dar unii pot merge mult mai departe, oferind firmelor informatii utile. Uneori, field-testerii pot stabili relatii comerciale apropiate cu firma si pot ajunge sa lucreze pentru ea si sa fie platiti. La randul lor, firmele de nada pot ajunge sa castige in felul acesta un feedback de proportii, cu larga acoperire, pe lacuri dintre cele mai diverse, si bineinteles o galerie de capturi notabile prinse cu boiliesurile lor. Este o formula de lucru cu numeroase beneficii atat pentru firmele de nada, cat si pentru pescari.

Select Baits anunta pentru sezonul 2018 un program de field-testing deschis tuturor celor interesati. Firma a lucrat cu field-testeri inca de la debut, dar intentioneaza ca in acest sezon sa dezvolte segmentul de field-testing, avand in vedere ca anvergura firmei a crescut in ultimii ani prin diversificarea gamei de nade si aparitia unei colectii de lansete. Colaborand cu Select Baits in calitate de field-testeri, pescarii vor avea acces la toate produsele firmei la un pret redus. Select Baits isi propune sa monitorizeze pescarii inscrisi in programul de field-testing si sa creasca beneficiile oferite in functie de contributia fiecaruia. Field-testerii cu cele mai bune rezultate pot fi invitati sa faca parte din echipa de consultanti.

Field-testing_Select_Baits_2

Pentru inscrierea in programul de field-testing, Select Baits solicita pescarilor o scurta prezentare, care sa includa pe langa datele personale si experienta de pescuit la crap sau lacurile abordate. Detaliile complete despre procesul de inscriere se gasesc pe site-ul firmei.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma