Dynamite Baits Complex-T

Data: 02 octombrie 2016 0 comentarii

Complex-T_1

Dynamite Baits a lansat recent noul boilies Complex-T, produs in colaborare cu Terry Hearn, unul dintre cei mai apreciati pescari din Marea Britanie. Complex-T este un boilies premium care foloseste o gama de ingrediente de cea mai buna calitate: faina solubila, predigerata de ficat, faina de peste tratata la rece LT94, faina de krill, CLO (produs de Haith's), drojdie, spirulina, fenugreek. Complex-T are o textura deschisa, datorita continutului de CLO, care permite o dispersie rapida a atractantilor. Este un boilies conceput sa poata fi folosit pe toata durata anului, atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece.

Spre deosebire de majoritatea boiliesurilor comerciale, Complex-T nu include arome sintetice. Aromele principale - naturale, discrete, dar usor sesizabile cand deschizi punga de boilies - sunt cele de ficat si fenugreek. Fenugreek (cunoscut si sub numele de schinduf) este un condiment a carui aroma aduce cu cea de curry si care se foloseste cu succes de multi ani in retete de boilies.

Complex-T_2

Complex-T va fi disponibil in Romania din sezonul 2017 intr-o gama de boiliesuri fierte si diverse alte produse complementare: mix de boilies, boiliesuri de carlig intarite, pop-up-uri fluo, pop-up-uri cu granule de pluta, pop-up-uri cu bile de pluta, boiliesuri critic echilibrate, dip pentru boilies, lichid atractant. Boiliesurile fierte vor putea fi cumparate atat la punga de 1kg, cat si la punga de 5kg, la un pret avantajos.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma