Dynamite Baits 2018

Data: 20 noiembrie 2017 0 comentarii

Dynamite_Baits_2018_1

Dynamite Baits a publicat catalogul de produse pe 2018, care cuprinde atat nadele pentru crap, cat si nadele pentru stationar si feeder. Majoritatea produselor cunoscute si apreciate de public vor continua sa fie disponibile si in sezonul urmator, dar exista si cateva produse noi, care vin in completarea gamei existente. Pentru pescarii de crap, sunt mai multe lucruri de interes. Unul dintre ele este aparitia unei game de pasta de boilies, Tuff Paste, pentru toate boiliesurile din colectia premium - Complex-T , Source, Crave, Monster Tiger Nut, Red Amo. Pasta foloseste o reteta diferita de vechiul sortiment de pasta comercializat de Dynamite Baits, in sensul ca este mai maleabila si este gandita sa reziste mai bine pe momeala sau pe plumb.

Alta noutate sunt boiliesurile Hot Fish & GLM, cu fishmeal care include pe lista de ingrediente faina de ton, faina de sange, Haith's Red Factor, extract de GLM, pudra de usturoi si condimente picante. Boiliesul este realizat in colaborare cu Emir Caro, are o culoare naturala inchisa, cu o tenta de verde, si nu contine arome artificiale sau aditivi sintetici.

Dynamite_Baits_2018_2.

Cei ce folosesc boiliesuri Complex-T vor avea la dispozitie si pelete complementare de Complex-T, pe baza de faina de peste, realizate prin extrudare, pe diametre de 4mm, 6mm si 8mm. In gama lichidelor de atractie, Dynamite Baits va produce o serie de cinci uleiuri (Robin Red, canepa, somon afumat, alune tigrate si citrice) pentru aditivarea boiliesurilor si peletelor. In gama de seminte preparate, vor aparea trei combinatii de seminte noi: Krill (aditivate cu Krill si Robin Red), Naked Pulses & Particles (seminte fara aditivi) si Sweet & Milky (seminte aditivate cu extracte palatante care sa le dea un gust dulce si sa produca un efect de nor). Toate noutatile vor fi disponibile in Romania in reteaua magazinelor partenere Normark pana la inceputul sezonului 2018. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma