Crapi de balastiera

Data: 19 iunie 2013 5 comentarii

Crapi de balastiera 1

Capturi "de doua cifre" pentru Vlad Pavlovici, intr-o partida de testare a unei balastiere de langa Bucuresti. Aflata in curs de amenajare pentru a fi deschisa la pescuit in 2014, balastiera este un lac salbatic, aflat in mijlocul unor plantatii de plopi si salcami, care formeaza un cordon verde si pictural in jurul apei. Populatia de crap a lacului e necunoscuta.

Partida s-a desfasurat pe o vreme caniculara, cu temperaturi de 35 de grade Celsius si fara vant in cea mai mare parte a timpului, conditii deloc optime pentru a prinde crap mare. Inceputul partidei a fost lent, cu aproape 48 de ore fara capturi. Tipic pentru balastiere, gasirea locurilor de hranire a fost principala problema, cu atat mai mult in situatia in care crapul era apatic si nu se hranea. Caldura facea insa ca tenul sa fie activ si Vlad a inceput sa pescuiasca dupa ten, prinzand cateva exemplare intre 7kg si 12kg.

Crapi de balastiera 2

In a treia zi, au inceput si trasaturile de crap, pe o zona nadita bine cu boilies in prima zi a partidei. De notat ca nu s-a prins niciun crap sub 10kg si ca toti crapii au venit in timpul zilei. Noaptea nu s-a inregistrat nicio trasatura. Partida a fost filmata pentru emisiunea "Catch & Release" de la PVTV.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

5 comentarii Adauga comentariu

Vlad Pavlovici

15 noiembrie 2013

Florin, balastiera din emisiunea Catch & Release, episoadele Gravel Pit Carp (Crapii din balastiere), e lacul Varlaam. Vezi articolul despre Varlaam de la sectiunea de lacuri pentru mai multe detalii.

florin olteanu

15 noiembrie 2013

am vazut emisiunea si mi-a placut au fost cateva capturi impresionante de ten as dori sa stiu si eu unde este aceasta balastiera

Matei

20 iunie 2013

Doamne ajuta sa se deschida, sa mai vedem si noi alta balta pe langa bucuresti. Ar fi foarte tare daca ar fi doar C&R si s-ar intra pe balta doar pe baza de recomandare

Vlad Pavlovici

19 iunie 2013

Balastiera e inchisa pentru pescuit si nu am permisiunea proprietarului sa dau mai multe detalii in momentul de fata (altfel as fi spus unde este de la bun inceput), dar urmeaza sa se deschida anul viitor. Voi reveni cu informatie noua cand va fi disponibila.

Florin

19 iunie 2013

Va salut!Si unde este balastiera?

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma