Coast HL7

Data: 09 iunie 2017 0 comentarii

Coast_HL7_1

Revista online Outdoor Gear Lab, specializata in recenzii ale echipamentelor pentru diverse activitati outdoor (alpinism, trekking, escalada, ciclism, ski) a analizat un numar de 28 de lanterne frontale, produse la ora actuala de firme ca Petzl, Black Diamond, Fenix, Nitecore, Zebralight, Energizer si altele. Primul loc - si premiul Editor's Choice (recomandarea redactiei) - a fost obtinut de modelul Coast HL7, produs de firma americana Coast Portland.

Coast HL7 a obtinut un punctaj foarte bun in ceea ce priveste puterea fascicolului luminos, intensitatea cu care lumineaza la distanta mica, modul intuitiv de folosire (datorita unui potentiometru care permite reglarea foarte simpla a intensitatii luminii) si pretul accesibil in comparatie cu alte modele cu specificatii asemanatoare. In recenzia publicata in ianuarie 2017, lanterna a fost analizata de Outdoor Gear Lab din perspectiva unor activitati in aer liber cum ar fi ciclismul sau trekkingul, dar toate observatiile sunt aplicabile si in pescuit.

Coast_HL7_2

Coast HL7 are o putere maxima de 285 lumeni (119m), timp de aproximativ 90 de minute. In regim de economie, puterea minima este de 4 lumeni (13m), timp de aproximativ 70 de ore. Lanterna cantareste 124g si este alimentata de trei acumulatori AAA. Lanternele Coast sunt distribuite in Romania de Normark Sport.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma