Capturi pentru Madalin

Data: 10 iulie 2013 0 comentarii

Madalin 1

Intr-o partida de 72 de ore pe o balastiera cu peisaje spectaculoase, Madalin Barnea (consultant Select Baits) a reusit sa puna pe saltea mai multe exemplare "de doua cifre", culminand cu doi crapi comuni de aproape 15kg, prinsi in ultima noapte, la distanta de cateva ore. Este aceeasi balastiera despre care Vlad Pavlovici a publicat recent un articol amplu si care promite sa fie o destinatie interesanta pentru pescarii de crap, incepand din 2014.

Madalin a ales un segment de lac diferit de cel pe care pescuise Vlad. Locul pe care s-a asezat ii oferea o portiune de apa libera, cu adancimi de 3-4m, dincolo de care incepea o zona cu apa mica, plina de bradis. Pe anumite portiuni, bradisul se ridica pana la suprafata. Pescuind atat in maluri, cat si la marginea covoarelor de bradis, Madalin a gasit doua locuri productive, pe care le-a valorificat la maxim.

Madalin 2

Pe un fond de vreme racoroasa, cu multe ploi, atipic pentru luna iulie, pestii se hraneau foarte bine si raspundeau la nadiri grele, numarul si marimea capturilor crescand de la o zi la alta. Nada folosita de Madalin a fost o combinatie de seminte (Partiblend si porumb preparat), bine aditivata cu Thaumatin de la Select Baits.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma